- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
E па добро, штом Џокович ќе види дека Надал има 12-0 во финале на РГ, ќе му дозволи лесно да дојде до 13-0, нема смисла да му го расипе скорот.Да те потсетам дека и таму има 12-0.
E па добро, штом Џокович ќе види дека Надал има 12-0 во финале на РГ, ќе му дозволи лесно да дојде до 13-0, нема смисла да му го расипе скорот.Да те потсетам дека и таму има 12-0.
Ти си знаеш голем си.E па добро, штом Џокович ќе види дека Надал има 12-0 во финале на РГ, ќе му дозволи лесно да дојде до 13-0, нема смисла да му го расипе скорот.
Се зависи од коефициентот. Се нас 2 за Џокович е value бет. Еве излегоа, 2.2 за Џоковоч, топ бет.Ти си знаеш голем си.
Не се залажувај со една две утакмици, првата беше повреден, онака е добар асистент и доста топки у нападо поминуват низ нега и добар пасер е. Не викам дека не може да испадне ама не би уложувал ногуАдебајо 3,5 - асистенции (1,95) моцарт
Апсолутно 0 асистенции има Адебајо против Лејкерс, и мене границава ми е смешна.. Башка влече повреда и мала минутажа има..
Денар не ставам на тој меч, ќе вријам од нервоза за Надал, уште кладење ми треба.Се зависи од коефициентот. Се нас 2 за Џокович е value бет. Еве излегоа, 2.2 за Џоковоч, топ бет.
Уплајкаш на Ноле и имаш win-win ситуација, има еден хрват во групава за кладење го мрзи Џокович од дното на душата и секој слем го уплаќа победник и тоа по 200-300 еур, вика помило ми е да не освои слем Ноле, отколку јас да фатам и е крајно озбиленДенар не ставам на тој меч, ќе вријам од нервоза за Надал, уште кладење ми треба.![]()
Pa povreden bese kako da ima asistencii protiv LejkersАдебајо 3,5 - асистенции (1,95) моцарт
Апсолутно 0 асистенции има Адебајо против Лејкерс, и мене границава ми е смешна.. Башка влече повреда и мала минутажа има..
Слаби се Кадино, Охрид не се лоши им земаа на Гостивар бодови таму, а Гостивар се фаворити за прва лигаНекој ги има гледано Кадино ? Денес играат против Охрид, за 1 во sportlife е 2.25. Охрид ги имам два пати гледано, ептен се боси, дури и за 2МФЛ. Освем од прекин или одбиена топка, незнает гол на друг начин да постигнат. Лани требаше да испаднат ама заради шо се прекина првенството, немаше испаѓање, а последни беа на табела.
Дома одвај ги тепаа овие Вардари Форино со 1-0 Охрид, а Кадино гледам лесно си ги тепале Форино таму со 0-4. Сезонава Охрид има посолидни резултати, ама и двете утакмици шо ги тепаа дома, не беа нишо подобри од противниците. Со ФК Скопје изгубија дома, а Скопје имаа црвен картон од 50мин и само на крај имаше статива Охрид, другите 90мин катастрофа беа.
Ја имате и на бет365, 2.20 коеф.