Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Се сфаќаме,трпам критика јас не се понашам ко останатите овде.
Искрено,очекуваше ти дека онака лабаво ќе играат во одбрана ГСВ?

Последно уредено:
Абе никој не очекувше да им закачат 60-70 до полувреме
Последната меѓусебна утакмица на двеве екипи резултатот беше 64-57 за Кливленд :D Можда ти не си очекувал, али за очекување беше :D

Еве лани колку поени имаа Кливленд на полувреме во минатогодишното финале:

Гејм 1 - 52

Гејм 2 - 64

Гејм 3 - 61

Гејм 4 - 86

Гејм 5 - 60

Просек лани им беше 64.5 поени по утакмица на полувреме во финалето.

Не ти се ситам да не ме сфатиш погрешно, само кажувам деа не е ова изненадување уопште :D

Што ќе предложите од тенисот денес?

Пуј 6 квота е во Копачка, на ситно ќе иде чисто да го пробам, зашо Пуј е склон на спектакли и некои такви мечеви, па уз помош од публиката можда и може до пресврт.

Пуј 6 квота е во Копачка, на ситно ќе иде чисто да го пробам, зашо Пуј е склон на спектакли и некои такви мечеви, па уз помош од публиката можда и може до пресврт.
Sho vikash od favoritive denes ? Ja gi mislam Cilic, Delpo, Anderson, Garcia, Muguruza, Halep..

Sho vikash od favoritive denes ? Ja gi mislam Cilic, Delpo, Anderson, Garcia, Muguruza, Halep..
Мене Марин ми е зрел за да летне денес, се тегави веќе некое време на земјава. Другите може. :) И Гергес ќе тепа.

Мене Марин ми е зрел за да летне денес, се тегави веќе некое време на земјава. Другите може. :) И Гергес ќе тепа.
Znam deka e pechen za ispagjanje, ama si vikam so Johnson mozbe da izigra, pa da go brkame naredno kolo so Edmund/fognini da izgubi :D

Drava-Triglav ppx

Од добар извор морам да пробам.

ahh coric da ti ebam sve zivo mamata tvoja glupak neviden pa i 3-0 ke izgubis od kepecot ccc

• Ми се допаѓа
Reactions: No9

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom