Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Денес фин ден, уште Белгија-Португалија 0-2 гола за добра добивка, да се покрие минусот од претходниве неколку дена.

Screenshot_2.png
Бугариве изгубија 3:0 одбојка од факинг аустралија ... да биде пострашно во трет сет имаа 24-22 и дозволија 4 поена со ред да им земат австраљанциве и го изгубија сетот 24-26.. за 3 поена ми летнаа лесни пари.

Zverev i Tim 4+ seta, Kontaveit 20.5+, Novak da tepa.

Не знам зашто уплаќам на вакви мртви фаци ко Тием и Нишикори..као толку е очигледно дека се дефиниција за топло-ладно и ја уште у здрав разум одам и + ги играм....

Вердаско да земи сет 1.70, сркај си

Леброн +
Томпсон +
ГС - Кливленд - H2 (-11.5)

6.80 коеф на 300 ден.

Кај може да се уплатат така играчи и екипа на ист тикет ?

Кај "приватен" буки јас уплаќам.:icon_lol: Правам принт скрин од спортлајф и прифаќа секакви комбинации, плус данок нема. Минимална уплата е 300 ден.

Кај "приватен" буки јас уплаќам.:icon_lol: Правам принт скрин од спортлајф и прифаќа секакви комбинации, плус данок нема. Минимална уплата е 300 ден.
a maximalna kolku e? aj prati mu go ovaj SS :icon_lol:
2ex6df6.png

Au, zatoa mi padna cudno, znam nemoze nikade taka. Mnogu e jako i moze da bide profitabilno taka.
Ako moze info tuka ili vo pp?

@ilz треба лично да се познаваш џабе е вака и да ти кажам, плус се исплаќа на рака.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom