Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@Stefan-kobe Не е добра двојка утре овај даблот екзибициите ?? Бердих/Надал - Кирјос/Сок играат како што гледам Кирјос/Сок имаат играно заедно а и имаат тепано добри играчи во дабл..

@Stefan-kobe Не е добра двојка утре овај даблот екзибициите ?? Бердих/Надал - Кирјос/Сок играат како што гледам Кирјос/Сок имаат играно заедно а и имаат тепано добри играчи во дабл..
Од се живо за кладење до егзибиција ти дојде? :pos: Како може некој да знае на каква нога ќе е Киргиос или било кој од останатите тројца? :D Егзибиција е побогу, се може да се случи.

Од се живо за кладење до егзибиција ти дојде? :pos: Како може некој да знае на каква нога ќе е Киргиос или било кој од останатите тројца? :D Егзибиција е побогу, се може да се случи.
Јебига ми се гледа како добра двојка мечов .. над 2 квота плус некако ме чуди што го одбрале Надал место Тим за дублов..

Јебига ми се гледа како добра двојка мечов .. над 2 квота плус некако ме чуди што го одбрале Надал место Тим за дублов..
Пошо Тием игра порано сингл,а и квотата е оправдана пошто демек Бердих домаќин(у Прага се одржува) и затоа се мали фаворити Бердих/Надал :D

Пошо Тием игра порано сингл,а и квотата е оправдана пошто демек Бердих домаќин(у Прага се одржува) и затоа се мали фаворити Бердих/Надал :D
Поентата ми беше зошто Надал не го ставиле да игра сингл место Тим знам дека игра сингл во 13:00

Поентата ми беше зошто Надал не го ставиле да игра сингл место Тим знам дека игра сингл во 13:00
Ќе се игра 3 дена и ваљда најинтересното се чува за крај,а и сигурно јакиве играчи си одлучуваат

Будуќност - Морнар 1 (1.60) H1 -3.5 (1.90)

Морнар во недела има гостување во Русија кај Саратов, мечот започнува во 14:00. Од Морнар бараа суперкупот да започне порано за да имаат време да се одморат бидејќи играат квалификации за фиба лига на шампионите, но беа одбиени.

Веројатно треба да изгубат вечер и утре да тргнат за Саратов каде играат во недела од 14:00.

St.Polten am - Austria am 1 3.10kv

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Абе луѓе 2 милиона афќаат у моцарт ја не можам тикет да убодам. Дај ГОЛ У ПРВО СВИНДОН ИЛИ ПРИМИ ИЛИ СВЕ ДА ВИ ЕБАМ МАГИИ ЧУДА ВРАГОВИ!

Будуќност - Морнар 1 (1.60) H1 -3.5 (1.90)

Морнар во недела има гостување во Русија кај Саратов, мечот започнува во 14:00. Од Морнар бараа суперкупот да започне порано за да имаат време да се одморат бидејќи играат квалификации за фиба лига на шампионите, но беа одбиени.

Веројатно треба да изгубат вечер и утре да тргнат за Саратов каде играат во недела од 14:00.
Лаганини. Лапај кикирики.

Еспањол - Депортиво - 1
Многу добро изгледа Еспањол на теренот без обзир на табелата, малце фалеше да ги пукнат Вилареал во минатото коло во гости. Депор оваа сезона заедно со Малага до сега ги имаат најлошите одбрани со по 11 гола примени на 5 натпревари. За кец е 2 коеф.

Лас Палмас - Леганес - 1
Слична ситуација како горната, само шо Леганес има подобра одбрана. Лас Палмас изигра супер утакмица во гости кај Севиља минатото коло, малце им фалеше и за победа на пар пати со контрите али имаа среќа у гз андалузијците и дадоа гол каков што влегува 1 од 500. За кец е 2.15 коеф.

Овие две горе се за утре, ги додавам Лион 1 и Реал 2 за денес и имам 6.70 коеф, го пуштам на 20 евра. И Лион и Реал играат против екипи без одбрани, а и на двете им е потребна победа како вода у пустина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom