Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Mислев да ја играм Челси - Арсенал на голови, ама Ивоби и Велбек стартери без Алексис, без Хазард кај Челси.

Тенко.

Икс како врата.

По животот ти се кладам и тебе и на сите тука што мислите дека нема да биди 1,за мене 1 за вас X2.....Арсенал се најголеми пички и редовно на дерби си губат,немаат мадиња да изиграат воопшто.

По животот ти се кладам и тебе и на сите тука што мислите дека нема да биди 1,за мене 1 за вас X2.....Арсенал се најголеми пички и редовно на дерби си губат,немаат мадиња да изиграат воопшто.
Имаш милион кладилници, клади си се со нив, ако ти дозволат живот да ставиш тогаш слободно. :D

Не се ситим ама ви реков.. Смешна квота, а Челзи никаква шанса..

Сто пати имам кажано и ќе се повторам, Џони, ти немаш врска.[DOUBLEPOST=1505659011][/DOUBLEPOST]П.С. Дај 2-3 факти, за очајниов резултат.

Сто пати имам кажано и ќе се повторам, Џони, ти немаш врска.[DOUBLEPOST=1505659011][/DOUBLEPOST]П.С. Дај 2-3 факти, за очајниов резултат.

Се сложувам,врска немам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom