Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Олимпик Марсеј- Сент Етјен 3+,
ВБА-Ливерпул 2,
Феенорд Утрехт 1 и 3+,
Вашингтон- Атланта 1,
Хјустон- Оклахома 1,

Еибар ГГ

Ги имам Феенорд 3+ и сега пуштам да гледам и коментаторов вика,во прво требаше да биде 2-2:(..Инстантно ми се стемни.:icon_mrgr:

Ги чекам Еибар Х2 за 8500 ден. Да ги покријам со кец или да оставам како што е :)

Ги чекам Еибар Х2 за 8500 ден. Да ги покријам со кец или да оставам како што е :)

Јас би оставил

Подобар тим имаат, во многу подобра форма се, бодовите им се поважни на нив отколку на Бетис така да има шанси и чиста двојка да влезе според мене.

КЛОШАРбер, 1-0 во сетови и 3-0 во вториот, на 4-3 брејк топка за 5-3 и сервис, на 6-5 5 неискористени меч топки, 4-2 водство во третиот, на крај кога сервираше на 5-6 за тајбрејк направи 3 неизнудени по ред за да му даде 00-40 на Чорич, тоа ти е школски пример како да изгубиш добиен меч

Untitled.jpg
Само Бурнмут - жолти картони над 1,5 (само еден жолт имаше) ме зафркна за 9 800 на 50 денари уплата.
Ги имав Стоук - Хул минимум еден жолт да падне прво пол. (1.57 коеф), Саутемптон 1 за жолти картони, да има повеќе жолти од Сити (1.73), Анжер исто (дури 2.37 коеф.), Волфзбург (1.70) и Вердер (1.70) 1X и 2+ двете, Аугзбург - Келн 1+ прво и 1+ второ пол. (1.93 коеф), Интер - Милан да нема црвен картон, имаше 1.60 коеф. и Пескара и Удинезе да имаат повеќе жолти од Јуве и Наполи.
Интересното е што сличен беше коефициентот за Бурнмут да го играв 2 за жолти, само да има повеќе жолти картони како што сум играл и останатите како Пескара, Удинезе и Анжер. Тотенхем не доби ниту еден жолт и ќе сум бил добитен сега. Што ме штракна да ги пишам само нив со над 1.5 жолти картони не знам.

За среќа и друго што комбинирав со жолти картони и типови на голови сум во игра и ги чекам уште Марсеј вечер да постигнат минимум еден гол за 4 000 денари. Али немаше да биде лошо и тоа да излезе. :rolleyes:

Ќе продолжи денес ова срањето Бастиа - Лион или?

Уште Марсеј Т12+ и Лион ми останаа.. Ако влези Марсеј, Лион со 1 коефициент ми се смета?

Уште Марсеј Т12+ и Лион ми останаа.. Ако влези Марсеј, Лион со 1 коефициент ми се смета?

Марсеј 2-0 , и јас уште овие две ги чекав. И двете ми беа двојни шанси. Со 1 коеф ќе се смета ако остане вака , ако е службено 0-3 за Лион појма немам шо се важи.

Сериозно милевте дека Бетис ќе има и 4 пораз по ред и тоа дома o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom