Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не, барав мислење и у темава и се совпаѓаше со тоа што мислев ја и се заебав :)

А бре Баерн, Реал или Барса да ги чекам за толкава сума би ги штител не пак факинг Еибар на гостински терен.

Буквално 2-3 пати фаќам тикет откако ќе се штитам,али го факам типот што сум го изиграл предтоа,а не оној штитениот...Додека имаше тикети ќе ги остаам викам ај што биде биде и не искача тикетот ... буквално таква среќа ме прати,ќе летне 1000 безврска....

Ако планираш да штитиш тикети боље играј сингл.

Dajte predlozi da se izigra neshto za denes, utre i zadutre...

Кец на Лестер 3.50 коеф. Вреди да се проба на ситно 250-300 ден.

Некој менаџер од Копачка да не заминал Спортлајф? Почнаа да се педерчат и тие. Прво ново правило додадоа да мора минимум 3 натпревари по минимум 1.25 квота за да можеш да играш Супер Тип, а еве вчера и денес на 2 пати при поголема уплата ми малат коефициенти. Денес ПСЖ од 1.20 на 1.17 ми ја намалија и овие Рибе Есбјерг ракометот од 1.60 на 1.50. Да сакам такви квоти во Моцарт ќе си играм им ебам пичките.

Барселона 1-1 и 2-5
Монако ГГ прво и ГГ второ
Атлетико Мадрид Х-2
Баерн 2

Барселона GG3+
Монако GG3+
Атлетико Мадрид GG
Баерн GG3+

Uplata 500 den

Барселона T1 3+
Монако GG3+
Атлетико Мадрид X2 0-3
Баерн GG3+

Uplata 100 den

ја чекам Реал-Баерн 2+ цела, Реал не ми е јасно како од толку шанси не успеа да даде гол, Баерн уште нема шут во рамки на гол а за да помине му требаат 2 гола, ти ебам леваците ти ебам

Некој менаџер од Копачка да не заминал Спортлајф? Почнаа да се педерчат и тие. Прво ново правило додадоа да мора минимум 3 натпревари по минимум 1.25 квота за да можеш да играш Супер Тип, а еве вчера и денес на 2 пати при поголема уплата ми малат коефициенти. Денес ПСЖ од 1.20 на 1.17 ми ја намалија и овие Рибе Есбјерг ракометот од 1.60 на 1.50. Да сакам такви квоти во Моцарт ќе си играм им ебам пичките.
Со коефициентите Копачка станаа полоши од СЛ. Секој тикет со уплата од 1000ка и повеќе го влече на авторизација или пак со голема довивка и 90% ти намалува коеф. на некоја. Баш поради ова се префрлив во СЛ. И супер типот во копачка го направија смешки.
Во СЛ и на поголема уплата тие се коефициентите како што се движат по интернет така и таму намалуваат, додека кај другиве по уплата ти намалуваат и коефициент. Двоен данок (y)

Ajmo uste Cliftonvile eden gol ..mame im ibam ..
Ards t12+gg
BaernM t22+gg
Cliftonvile t22+gg
Za 9K ..
Kajgana Magijo ..Cliftonfile gol,ne Ballymena [emoji23][emoji23] oni dva gola si dadoa ..hahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom