Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кaкoв Петрoвич бе дечкo кoјзнaе штo гледaше тиЗнам, се слагам со тебе, ама гледам во другиве кладилници поголема од 1.40 не е, само во Копачка се толкави квотите. Да имам голем буџет би го синглирал без проблем, или би го врзал со Бачински и Куевас. Инаку Ферер го гледав против Хемери беше лош до вториот сет, вчера беше добар против Браун, реално кловнот го освои сетот ради судиска грешка на штета на Ферер, инаку 2-0 ќе беше. Бара форма Ферер, очигледно е тоа, а инаку и Рамос не беше најсјаен против Арнаболди, се изнамачи. Што знам, и покрај тоа што ова е далеку од најдобриот Ферер некако квотата ми нема смисла... Ќе го скокнам јас, а ако има некој со солиден буџет нека го проба. Исто и Данило Петровиќ од квалификациите од Умаг пробај го, 1.75, го гледав ликот на Фјучерсот во Скопје, 2.03 цм е висок, страшен сервис има, а и за висината фантастично се движи и има одлични удари од поле.
?Кaкoв Петрoвич бе дечкo кoјзнaе штo гледaше ти
Petrovic mi go naprai Djokovic vo postot pogore.
Па не е лош де, плус со мртовец играше, сеа изгуби јбг...Petrovic mi go naprai Djokovic vo postot pogore.

А на прв поглед Лиферинг ми беше тим1, некоја причина за Хорн 2?Хорн - 2 @3.20коеф
и
Дортмунд 2и3+ @4.40 коеф
![]()
А на прв поглед Лиферинг ми беше тим1, некоја причина за Хорн 2?
kaj mene e 1 LIEFERING ,Имаат амбиции Хорн за во прва лига. Јапонци се газди, Хонда и фамилијата. Лиферинг се водат како втор тим на Салцбург, позајмуваат играчи од таму. Нема да биде лесна утакмица секако

Liefering си ја фатил а тикетот го фати ли или те заеба некоја друга?kaj mene e 1 LIEFERING ,