Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене Сигмунд исто има добра квота 1.50 и вреди да се изигра... ја гледав вчера против Херцог,ја искина во секој можен аспект.....

Кикер пред три дена ќе го тепаше Колшрајбер среде Германија, сега губи од Босел кој земја гледа само на разгледница. Да ви ебам све местачко ретардирано у пичка.

Знам, се слагам со тебе, ама гледам во другиве кладилници поголема од 1.40 не е, само во Копачка се толкави квотите. Да имам голем буџет би го синглирал без проблем, или би го врзал со Бачински и Куевас. Инаку Ферер го гледав против Хемери беше лош до вториот сет, вчера беше добар против Браун, реално кловнот го освои сетот ради судиска грешка на штета на Ферер, инаку 2-0 ќе беше. Бара форма Ферер, очигледно е тоа, а инаку и Рамос не беше најсјаен против Арнаболди, се изнамачи. Што знам, и покрај тоа што ова е далеку од најдобриот Ферер некако квотата ми нема смисла... Ќе го скокнам јас, а ако има некој со солиден буџет нека го проба. Исто и Данило Петровиќ од квалификациите од Умаг пробај го, 1.75, го гледав ликот на Фјучерсот во Скопје, 2.03 цм е висок, страшен сервис има, а и за висината фантастично се движи и има одлични удари од поле.
Кaкoв Петрoвич бе дечкo кoјзнaе штo гледaше ти

Го видовте Шаркишиан како го понижи пашана ... 61 61

Весели води 5-3 и сервира за 6-3............го губи сетот 5-7 :) :) :)

А на прв поглед Лиферинг ми беше тим1, некоја причина за Хорн 2?

Имаат амбиции Хорн за во прва лига. Јапонци се газди, Хонда и фамилијата. Лиферинг се водат како втор тим на Салцбург, позајмуваат играчи од таму. Нема да биде лесна утакмица секако

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Имаат амбиции Хорн за во прва лига. Јапонци се газди, Хонда и фамилијата. Лиферинг се водат како втор тим на Салцбург, позајмуваат играчи од таму. Нема да биде лесна утакмица секако
kaj mene e 1 LIEFERING ,

Не ми се верува што гледам со очиве, ја чекам Цибулкова-Дои HG2 -4.5, водеше Дои 2-5 и имаше серва, а сега е 7-5 3-0. Дои буквално не може теренот да го погоди, Господе Боже кој ли ме проколнал бе не е ова можно жими се. :facepalm:

Edit: Ако не е 0-6 ова ја курот ќе си го исечам. Да дае Господ уште 20 цунамиња да ве акнат да ве снема како нација, крв ти ебам незасирена у пичка ја на тебе ретарду еден.[DOUBLEPOST=1469233124][/DOUBLEPOST]За утре

Лопез-Браун 1 1.60 11:30

Браун се надмина себе си и се пласираше во 1/2 финалето во Гштад, турнир кој се игра на земјена подлога која секако му е најслаба на Браун. Против Белучи се спаси поради уморот на Белучи, а и спаси две врзани меч топки, а денес играше против менталниот Јужњи. Фели е левак и има фантастичен сервис, многу тешко Браун ќе зема поени на ритерн, и секако нема да му проаѓа тој негов циркузантски стил кој може да го практикува со тенисерите што имаат послаб сервис. Да напоменам дека се игра на висока надморска височина и сервисот игра доста голема улога, секако и Браун има добар сервис али Фели е каде каде постабилен тенисер и овие 1.60 мора да се искористат според мене.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom