Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Малме гол да даде за 3200. Се да ви ебам неписмено, за титула се борите гол не можете да дадете, мрш!

На едно само Тотенхем на едно само Арсенал нек идат у три лепе. Па не можеше ли да ги стаам двете на едно ливче, а останатите што ги погодив на друго. :tapp:

:) Сите ги правиме истите грешки

Во вторникот и средата за првпат после долго време искомбинирав натпревари од два дена и бев добитен. Некако си ги пишав оние кои ми легнаа запоставувајќи кога играат. Затоа за фиксен лист ќе го направам истото и викендот, дури и повеќе заради причината што единствен што ми фаќа око за утре е Бриж, сите други ми се некако шкарт. Се мислев дали да ја играм, ама кога видов дека Атлетико во недела е од 12 одлучив да ја пишам, за утре да го уплатам листот, оти нема шанса толку рано да се разбудам :D

Покрај Бриж и Атлетико, на листот одат Ајакс, Псв и Удинезе. Коеф. 5.5.

:свиркам::свиркам:

Добро е овие ПСВ мамето нивно во 89та дадоа гол за 2-1. Отсега натаму нема играње на сила за да бидат во еден ден натпреварите. Ако треба и во три дена нека се, ама нека легнат убаво. Два пати по ред сум добитен кога комбинирам за два дена...

Сега ќе ги чекаме репрезентациите, минатиот пат едно 10 натпревари погодив од таму :sneaky:

deneska anderlecht , vcera lech.poznan , ubavo me pozdravija za vkupna dobivka 9 000 :tapp::tapp:
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 20:12 ---
eve vi ja rosenborg servirana na tacna da ja igrate live bet 1 :D ja nesto za vecer ( olimpia asuncion 2 , benfica 2 , juventus 3+, bilbao 3+)

Иначе забораив да пишам, а и не ги изиграв на тикет... Сериозно бе 1.95 за ПСЖ на гости кај Марсеј, најомразениот ривал?? Нормални се кладилнициве? Па Марсеј последен да е на табела ова ќе е најтешкото гостување за ПСЖ во цела сезона. Марсеј трети на табела, одлично играат сезонава, овие 1.95 на ПСЖ, Бог да чува, плачеше за 1х или Марсеј да даде гол утакмицава. Али коа пишуваш на брзање така е, ќе забораиш што утакмици си планирал да играш.

Иначе забораив да пишам, а и не ги изиграв на тикет... Сериозно бе 1.95 за ПСЖ на гости кај Марсеј, најомразениот ривал?? Нормални се кладилнициве? Па Марсеј последен да е на табела ова ќе е најтешкото гостување за ПСЖ во цела сезона. Марсеј трети на табела, одлично играат сезонава, овие 1.95 на ПСЖ, Бог да чува, плачеше за 1х или Марсеј да даде гол утакмицава. Али коа пишуваш на брзање така е, ќе забораиш што утакмици си планирал да играш.

Што коеф. било за 1Х ?

Атлетико да даде голче, Лацио и фиорентина да дадат по едно, и ПСЖ да си остане вака....
Ако може?

Ајде Лацио - Фиорентина ГГ , за бар да не сум у минус денес :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom