Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
За денес Вардар и Кил се добар дубл..
Вардар би требало да тепа и да искористи предност на домашен терен,иако РНЛ е страшна екипа..
Кил оди на жешко гостување во Полска,чорба е Кил сезонава,посебно на гости,ама редно е еднаш да тепаат..
А двојката од 2.05 едноставно плачи за играње,е па ја играм па шо сака нека е..
Сигурно Вујин,Ванјнхолд и компанија не заборавиле да играат,мислам дека има сила Кил да тепа во Плок...
За утре добра двојка е Пик Сегед,овие Колдинг се дупка невидена,ете и Игропуло се повреди и нема да игра изгледа..
Би требало да тепа Пик,не ми се верува 3 порази со ред да начукаат...
Овие Елверум треба да се кец,Романците штом од Мотор изгубија изгледа финансиските проблеми си го зедоа данокот...
Последна шанса е ова за Елверум,ако не тепаат сега толку од нив,ете гледам и на хендикеп ги дале со 1.5 таман,и да изгубат 1 брка работа.
Овие четири најмногу ми фаќаат око,ете Вардар и на бонус е во СЛ 1.82..
Другите ептен се мали и не се исплаќа да се играат...
Не е лошо...
Скоро 10 коеф...
Вардар би требало да тепа и да искористи предност на домашен терен,иако РНЛ е страшна екипа..
Кил оди на жешко гостување во Полска,чорба е Кил сезонава,посебно на гости,ама редно е еднаш да тепаат..
А двојката од 2.05 едноставно плачи за играње,е па ја играм па шо сака нека е..
Сигурно Вујин,Ванјнхолд и компанија не заборавиле да играат,мислам дека има сила Кил да тепа во Плок...
За утре добра двојка е Пик Сегед,овие Колдинг се дупка невидена,ете и Игропуло се повреди и нема да игра изгледа..
Би требало да тепа Пик,не ми се верува 3 порази со ред да начукаат...
Овие Елверум треба да се кец,Романците штом од Мотор изгубија изгледа финансиските проблеми си го зедоа данокот...
Последна шанса е ова за Елверум,ако не тепаат сега толку од нив,ете гледам и на хендикеп ги дале со 1.5 таман,и да изгубат 1 брка работа.
Овие четири најмногу ми фаќаат око,ете Вардар и на бонус е во СЛ 1.82..
Другите ептен се мали и не се исплаќа да се играат...
Не е лошо...
Скоро 10 коеф...