Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За денес Вардар и Кил се добар дубл..
Вардар би требало да тепа и да искористи предност на домашен терен,иако РНЛ е страшна екипа..
Кил оди на жешко гостување во Полска,чорба е Кил сезонава,посебно на гости,ама редно е еднаш да тепаат..
А двојката од 2.05 едноставно плачи за играње,е па ја играм па шо сака нека е..
Сигурно Вујин,Ванјнхолд и компанија не заборавиле да играат,мислам дека има сила Кил да тепа во Плок...
За утре добра двојка е Пик Сегед,овие Колдинг се дупка невидена,ете и Игропуло се повреди и нема да игра изгледа..
Би требало да тепа Пик,не ми се верува 3 порази со ред да начукаат...
Овие Елверум треба да се кец,Романците штом од Мотор изгубија изгледа финансиските проблеми си го зедоа данокот...
Последна шанса е ова за Елверум,ако не тепаат сега толку од нив,ете гледам и на хендикеп ги дале со 1.5 таман,и да изгубат 1 брка работа.
Овие четири најмногу ми фаќаат око,ете Вардар и на бонус е во СЛ 1.82..
Другите ептен се мали и не се исплаќа да се играат...
Не е лошо...
Скоро 10 коеф...

Италија 2 , Норвешка 1-1&3+ , Хрватска 1-1&3+ и Белгија 3+ околу 11коеф

Belgija со Андора сигурна и двојна победа 1,5 коефициент :D
Само сигурна победа 1,22

Македонија - Италија до 19 години од 0-2 гола утре (2.10).
Жабариве играат добра одбрана а не се многу ефикасни + ќе врне уште од сабајле така да очекувајте потоп на терен како на минатата утакмица со Англија едвај да се движи топката
3+ пп ......

Катастрофа 2 пенала уште прво полувреме и Италија прима 2 гола од Македонија за едно полувреме :tapp:
Што се деси на утакмицава појма немам (прелаз ќе влезе) ме заеба мене на сингл а и вас ве заебав тука а Англија лабаво си влезе 0-1 крајно на исти услови за игра

Пичка им матер на Крусејдерс што не дадоа гол прво полувреме! И што немаат дадено гол уопште. Само јас сум глупакот што игра 1 и 3+ на 1.30 изгледа.

Исто и мене, пак уште ги ставам 1 прво :facepalm:
Не ми е шо ги кладов туку шо се мислев мегу нив и Киелце :facepalm: и само нив ги чекам за добивка Овде ако не местат низ овие групиве Ц и Д во ракомет ја го сечам на пола све чудни резултати излегвет[DOUBLEPOST=1444488510][/DOUBLEPOST]
Пичка им матер на Крусејдерс што не дадоа гол прво полувреме! И што немаат дадено гол уопште. Само јас сум глупакот што игра 1 и 3+ на 1.30 изгледа.
+1 и на другото само тие ме ебаат све друго ке фатам само шо ја ги имам 1-1 и 3+

Не ми е шо ги кладов туку шо се мислев мегу нив и Киелце :facepalm: и само нив ги чекам за добивка Овде ако не местат низ овие групиве Ц и Д во ракомет ја го сечам на пола све чудни резултати излегвет[DOUBLEPOST=1444488510][/DOUBLEPOST]
+1 и на другото само тие ме ебаат све друго ке фатам само шо ја ги имам 1-1 и 3+
И јас на едното го имав 1-1 и 3+, на другото 1 и 3+. А и двете ливчиња ми одат добро во главно до сеа. Ме скинаа на едното, бар сеа во второ нека дадат 3 гола пизда им матер.

За денес Вардар и Кил се добар дубл..
Вардар би требало да тепа и да искористи предност на домашен терен,иако РНЛ е страшна екипа..
Кил оди на жешко гостување во Полска,чорба е Кил сезонава,посебно на гости,ама редно е еднаш да тепаат..
А двојката од 2.05 едноставно плачи за играње,е па ја играм па шо сака нека е..
Сигурно Вујин,Ванјнхолд и компанија не заборавиле да играат,мислам дека има сила Кил да тепа во Плок...
За утре добра двојка е Пик Сегед,овие Колдинг се дупка невидена,ете и Игропуло се повреди и нема да игра изгледа..
Би требало да тепа Пик,не ми се верува 3 порази со ред да начукаат...
Овие Елверум треба да се кец,Романците штом од Мотор изгубија изгледа финансиските проблеми си го зедоа данокот...
Последна шанса е ова за Елверум,ако не тепаат сега толку од нив,ете гледам и на хендикеп ги дале со 1.5 таман,и да изгубат 1 брка работа.
Овие четири најмногу ми фаќаат око,ете Вардар и на бонус е во СЛ 1.82..
Другите ептен се мали и не се исплаќа да се играат...
Не е лошо...
Скоро 10 коеф...

Јас па 1 ја имам Висла од ракометите исто Барса над 59.5..

И јас на едното го имав 1-1 и 3+, на другото 1 и 3+. А и двете ливчиња ми одат добро во главно до сеа. Ме скинаа на едното, бар сеа во второ нека дадат 3 гола пизда им матер.
Eте ги одма племе им ебам нивно ај нека фукнат 3-4 дан заспијат

Eте ги одма племе им ебам нивно ај нека фукнат 3-4 дан заспијат
Таа е таа педерската, 1-1 ја имаш они даваат гол во 48ма.

Иначе и овие Гримсби ги чекам ГГ на едно и 2+ на друго. Дај нека паднат голови и таму!! Само таа е 0-0 од цела лига. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom