- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 2.113
Ke igra suratot, I gol ke daj[emoji4]Дали утре Диего Коста ќе игра?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke igra suratot, I gol ke daj[emoji4]Дали утре Диего Коста ќе игра?
Зошто не би играл?Дали утре Диего Коста ќе игра?
Сочувај си ги парите другар. РНЛ се тотално различна екипа на домашен терен, а Вардар е далеку од тоа да направи изненадување.На бет365 за Вардар да тепа во гости со Реин Некар му дале 8 коефициент а 28-25 ги тепаа првиот натпревар, нормални се овие бе ? 8 коефициент за 55-45% натпревар според мене.
50е ќе им лупнам на двојка па што сака нека биде![]()
А хендикепот колку е?На бет365 за Вардар да тепа во гости со Реин Некар му дале 8 коефициент а 28-25 ги тепаа првиот натпревар, нормални се овие бе ? 8 коефициент за 55-45% натпревар според мене.
50е ќе им лупнам на двојка па што сака нека биде![]()
Другaр 100 денaри ми требaaт зa еден хoт дoг, a пo твoјaвa мaтемaтикa ќе земaм ете 3 пaти aкo влезе 360-400 денaри, a ми стoеле тaкa 1000000 денaри дo мaј. Епa пoвеќе вo бaнкa ќе ќaрaм дa ги стaвaм дo мaј тие пaри и бaрем сигурни ми сеПа човек овде ви кажува начин како се игра и се заработува, а вие тресете глупости.
Земи 1 000 000 денари кеш, почнуваш со 60 денари прв влог, 120, 250, 500 итн и на 14тата недела имаш 500000+ уплата.... па ке видиш дали не се прават пари
Последната ти е на 22 мај
Во наредните 14 кола, барем 3 ке излезат Х, според мене 5 или 6
Значи ги играш
Amiens SC
За денес ми се допаѓа коефициентот за Возниачки со Стосур. 1,65 даваат за победа на Каро, коефициент и те како доволен за убав бет. Ич не ми се допаѓа како игра Стосур, стара е веќе, борбена точно ама против топ 5 тенисерка мислам не може. На Каро и е добар овој турнир во Дубаи, има титула тука од пред 3 години, а и сега ужива во времето што го поминува таму. https://twitter.com/carowozniacki
Единствено нешто што не ми одговара за да одам макс бет е што Каро нема одиграно меч од Ози опен, каде изгуби од Азаренка на самиот почеток и од тогаш наваму помина скоро цел еден месец. Ама ни Стосур не е нешто подобра во тој поглед, само 2 меча повеќе на Фед купот (2 порази) и вчера победа со Лучич Барони бабето.
Копачка супер тип.Kаде има 1.65 на овој меч? Највисок коефициент што може да се најде он лајн е 1.53.
Копачка супер тип.![]()
Може ќе ја врзе со некои 3 зицери, ху ноус.Луѓе не се заебавајте, супер типот не е коефициент кога мораш да го врзиш со 3 други типови.