Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ке се цитирам самата, затоа што некои не читате
Значи начин за добивка има, но ти треба кеш за да се покриеш. Многу кеш.
Од кога играм, сум во плус во просек месечно по 40 000денари
Ако си алчен во играта, се давиш бргу
Полека, и парите сами ке си дојдат
Значи не влагај у филм. 200 000 евра е пара и треба да си болен да се коцкаш со тие пари. Еве ќе ти кажам мои другари со прогресија играа нерешено X на светсково првенство, влегоа многу во минус...немаа повеќе пари,а ако не се лажам првата нерешена искочии некаде 12та или 13та утакмица, они почнаа со 300 денари и играа 8 пати и се откажаа...дадоа повеќе од 80 000 денари....

Значи не влагај у филм. 200 000 евра е пара и треба да си болен да се коцкаш со тие пари. Еве ќе ти кажам мои другари со прогресија играа нерешено X на светсково првенство, влегоа многу во минус...немаа повеќе пари,а ако не се лажам првата нерешена искочии некаде 12та или 13та утакмица, они почнаа со 300 денари и играа 8 пати и се откажаа...дадоа повеќе од 80 000 денари....

Хахаха
Прва грешка, на светско првенство не се игра прогресија. Ке им се фатиш на светско за оноа...
Се игра на тим, макар и од прва лига, кој што е средна штета. Тим што кога игра со најјаките, губи, најслабите ги тепа, а оние кои се на средина на табела ги игра нерешено. Иако во последно време, особено ПСЖ со отепани тимови играа нерешено. Исто и јуве
Се игра втора лига, најпознати лиги се франција, грција, сега и англиска втора лига добро мести, до лани беа прелази, сега се Х
Еве и португалија, во просек играат секоа трета Х
Германија втора лига, секоа четврта просек им е Х
И затоа се почнува со ситна пара, а неретко и кога ке добиеш пример на 30 000 уплата, после се враќаш назад, си ги планираш парите за да издржиш евентуални 6-7 кола во најмала рака без Х, за да ги изиграш сите

Можно е момичево да е во плус таа била во плус секој месец околу 40 000 ден а живее во странство што во превод би значело околу 600 евра.

Можно е момичево да е во плус таа била во плус секој месец околу 40 000 ден а живее во странство што во превод би значело околу 600 евра.

Доволни да си платам стан овде, за платата да ми остане заштедена :tapp:
А ти по колку си во плус месечно?:oftopik:
Момче македонче?

Момче македонче?
Извини девојко ама ние незнаеме што е плус :unsure:

Момче македонче?
Сакам да кажам дека 600 евр. да земиш во странство од кладење ти е исто како јас Ставро или Џони или било кој друг овде да земиме 2-3 иљадарки во еден месец без многу нервирања дали ќе заврши Х сега или за 15 кола.

Имаше еден дечко овде на форумот, под јузенаејм Олаф. Штета што го нема повеќе, ќе ти го местев. Ќе бевте пар на милениумот.

Момче македонче?
А кола?!
Ако имаш дај да разменеме телефонски броеви девојко! [emoji7]

Де бе да му ебам мајката. Многу ми се интересни тие ликови кои се појавуваат од немајкаде и зборуваат муабет како прв пат да се зборува овде, а не гледаат дека темава од +2600 страни сигурно некој друг веќе ова го правел. И тоа само на еден форум од милионите кои ги има низ цел свет и уште којзнае колку страни за кладилници и обложување.

Ако играте прогресии и ви се чини профитабилно играјте го и не солете памет на некој кој сигурно низ тоа има поминато многу одамна. Бадијала е да се објаснуваат 93918 фактори кои го спречуваат "перфектниот" изглед на прогресијата кој упростен оди вака: Прво си уплаќаш Х пари недобитен си, после уплаќаш ХY пари пак си недобитен, а на третиот пат уплаќаш XYZ пари и добитен си и сите среќни и задоволни, а ќарот во џебот :jeeee:

Уште така да одеше тоа и баба ми ќе беше ќар од кладилница...

Сакам да кажам дека 600 евр. да земиш во странство од кладење ти е исто како јас Ставро или Џони или било кој друг овде да земиме 2-3 иљадарки во еден месец без многу нервирања дали ќе заврши Х сега или за 15 кола.

Според тебе, која сума треба да ја земам месечно?
6000евра?
Парите се сегде исти. Не е исто чувството да работиш еден месец и да земеш 160 000 плата
И на кладилница да земеш 100 000, макар и после 2 месеци чекање.
За тоа и играм, затоа што сакам да се коцкам, адреналин ти е тоа
И кога добивам 80 евра, тоа ми е гратис одење во ресторан за викенд.
Секоја добивка се цени
Мене ми е повеќе предизвик дека сум погодила, отколу тоа колку ке земам

Момче македонче?
Да ти кажам нешто...да беше така како што збориш, кладилници нема да постоеа. Кладилницата никогаш нема да е во загуба,а коцкарот нема да се откаже од комар. Овие бајки за мали деца може тамо во кај и да си низ свет да им ги кажуваш.... ;)

Темата е смислата на животот дефинитивно:pos::pos:..кој да дојди и да попува тука ние староседелците ќе се испонашаме како локални шерифи и ќе го напрајме будала без разлика што ќе пишува..дали анализи или пак идеи..така @NHL го избркавме..така олаф го избркавме..така многу други си заминаа поради нашите глупости:pos:..и @dragonsky дури го нема во темата да напиши нешто...а @Harvey S. сигурно уште мисли дека Милан местат:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom