Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Аее Чесиве ... ми ги кинат живците :mad:[DOUBLEPOST=1422380224][/DOUBLEPOST]Аиии сељачишта се им ебам!!! Чист гол на крај, ја шутна 59:59 и го поништија голот бе.

Шутот беше навреме али да не свиреа некој фаул у напад не видов баш убаво. И ја ја чекав Чешка у пм. Колку беше иначе вкупната граница да знам да не ми е криво што не ја играв :)

Шутот беше навреме али да не свиреа некој фаул у напад не видов баш убаво. И ја ја чекав Чешка у пм. Колку беше иначе вкупната граница да знам да не ми е криво што не ја играв :)
Па и ова чесиве мајмуни бе, имаа цели 30 секунди за напад и чекаа у 5 до 12 да шутнат :facepalm:

Што мислите за утре Данска со Шпанија 1 2.10 коефициент?..Данците страшно играат на ова првенство предводени од монструмот и виртуозот во едно Микел Хансен..Шпанија не се ништо посебно и примаат многу голови и плус не му е повеќе Валеро Ривера тренер ... @Tomasino шо мислиш?

Sedi Dzoni bato,ne si ja baraj beljata.
Utre se biva,gore dolu tuka se dvete ekipi,vakvi mecevi se najteski za tipuvanje.
Na konecen se e mozno.
Jas ovaa najubo na goloj bi ja igral,minus,posebno so Spanciite igraat pobaven rakomet i sigurno nema da forsiraat brza igra vo koja nema da imaat sansi.
Ke vidime.
Osven Francija-Slovenija site drugi 3 1/4 finalinja se otvoreni.
Bi trebalo da ima barem edno izneduvanje Polska ili Katar da pominat vo 1/2 finale.
Nisto cudno i nereseno da zavrsat na kraj,site tri utakmici tuka negde treba da bidat.

Прилично сум сигурен дека не важат, но да прашам за секој случај дали во Копачка важат продолженија на хокеј?

Детроит - Кливленд , -7,5 за Кавси.

Очекувам потоп вечер на Детроит.
Играт без Џенингс(до крај на сезона, прв стрелец на тимот) и допуштат у просек по 110 коша у последните 3 утакмици. Изјавата на Ван Ганди после потопо од Торонто :
"We just played no defense. We couldn't stop them at all. If you can't win scoring 110 then you don't deserve to," coach Stan Van Gundy said.
Кавси се засилија на сите позиции со Мозгов,Џ.Р.Смит и Шамперт плус ЛеБрон се врати здрав и мотивиран.
Над 204,5 може да биде алтернатива.

Мајами - Милвоки , Милвоки +3,5

Очекувам тврд,тесен натпревар.
Милвоки игра добра дефанзива у последните 15 утакмици, допуштаа у просек по 88,5 коша.
Оваа година двапати ги тепаа Мајами, 109-85 дома и 84-91 у гости.

Далас - Мемфис , Далас 1

Статистиката на Мемфис у Далас е 26 одиграни, 22 порази.

Колку за инфо, Голден Стејт е 21-1 дома и сеуште нема пораз од тим од Истокот. Вечер играт со Чикаго.
Лејкерс ќе бидат без Коби до крајот на сезоната, а оваа година играа 3 пати против Вашингтон ,ги загубија сите 2 утакмици и у просек примија по 114,5 поена од наптревар. Вечер границата на Вашингтон е поставена на 103,5. Вреде да се проба пошто Џон Вол се врати во шутерска форма.
Исто ми мирише на under 197,5 , не верувам Лејкерси без Коби да дадат над 90 коша.

Наместо типови во темава само безвезни муабети се прават, не е ни чудно што некои престанаа да пишуваат типови тука на форумов.
За Питсбург - Винипег кажав.

Колумбус се без првиот голман Бобровски, изгледа ќе бране McElhinney, GAA 2.98.
Вашингтон се со три порази по ред.
Вашингтон ТТ 2.5+ има 1.71 коефициент

Ептен паѓа коефициентот за Винипег, само заради тоа ми е некако чудна утакмицата за типување.

Јас ќе пробам вака :

Питсбург ТТ 3.5- , (1.40)
Вашингтон ТТ 2.5+ , (1.71)

2.3 коефициент

Може да ги врзам со Монтреал - Далас 4.5+ и Детроит 2 + ОТ ама ќе видам прво кој голмани ќе стартуваат.

Гледам некој прашуваше за утакмици да кажам.
Јас ќе искомбинирам нешто од ова а можно е и да додадам нешто само да видам кој голмани ќе стартуваат.
Не ве терам да ме слушате или да ги препишете утакмиците што ги кажав, ваши пари, ваше мислење.
Oвај нов е, а баш убо пиши то шо треба, тип, анализа без празни муабети :)
За другите да не збораме.

Oвај нов е, а баш убо пиши то шо треба, тип, анализа без празни муабети :)
За другите да не збораме.
Ко ке видит со шо луге работа си имат ке се откажит

Golden State h2.
Преголема граница некако за Чикаго, можда ќе изгубат ама не верувам повеќе од 10 да е.

Имам приметено кога паѓа многу коефициент на швеѓаниве нон стоп губат.Чудна лига а и добра е за контра кога има големи падови на коефициентите.Еве денес Солна од 2.20 на 1.4-1.5 и ќе изгубат двоцифрено.

Обрнете внимание на Исерлон хокејот овие во прв период играат на многу глови речиси секој натпревар во последно им е 2+ прв период а последниве 5 и 3+ коеф им е 3 и кусур инаку и поклон имало денес Славиа Прага 2 коеф излгеда ке требит пак да се активирам во бизнисов :D

Реков дека веќе не играм на светсково ракомет ама кога го видов ова..
Хрватска - Полска, Хрватска ја сметаат за голем фаворит и има коефициент 1.38, додека за 2H(+5.5) има коефициент 1.4, па Полска ако СЛУЧАЈНО изгуби би изгубила над 5 ?? Јас попрво би играл да тепа Полска(истото го реков и за Чешка против Русија со 2.8 коеф. и Чешка победи) и би ја ставил фаворит, али добро се може да се случи утре, ама дека ќе изгуби над 5 Полска чисто сумљам.

Данска мислам ќе биде 1, исто и тука мислам дека погрешно е избран фаворитот али ајде :) Данска - Шпанија 1H(+3.5) 1.3 коефициент.

Можеби би идел и на Франција 2 или па Карабатич над 3.5 ама горниве две ми се многу посигурни, додека за другово четврт финале помеѓу Катар и Германија би играл на Германија али претпазлив сум само заради понудата што ја имаат Катарците од шеиците доколку играат полуфинале и заради судиите :) Таму исто може Маркович да се изигра над 5.5.

Пред околу 1 час го уплатив хокејов во плеј ин, овој што го даде новиов член, коеф уште држат 2.9 колку за информација бидејќи гледам на нет е по 2.4 веќе паднат.

Пред околу 1 час го уплатив хокејов во плеј ин, овој што го даде новиов член, коеф уште држат 2.9 колку за информација бидејќи гледам на нет е по 2.4 веќе паднат.
Де кажи ни за кој хокеј мислиш?

Какво олеснување за тие шо ја имаа Гана.

Де кажи ни за кој хокеј мислиш?
28.01. - 01:00 Pittsburgh Penguins vs Winnipeg Jets

Питсбург се во лоша форма. Четири изгубени по ред, две регуларно, една на пенали и една во продолжение.
Вечер ќе бидат без двајцата најдобри играчи, Malkin (19g+32a) и Crosby (15g+36a).
Други повредени играчи ама ќе бидат на клупа вечер, Letang (9g+23a), Comeau (11g+8a), Dupuis (6g+5a) и Hornqvist (13g+16a).
Малкин и Крозби сигурно нема да играат вечер.
Можно е некој од овие повредените што се на клупа да влезат ама пак нема да бидат 100% во форма.
Fleury, GAA 2.31. Во последно време е катастрофа, прими 10 гола на две утакмици.
Greiss, GAA 2.56 ама моментално е подобар, бар јас така мислам.

Винипег се во многу добра форма со 5 победи по ред, четири во регуларно и една на пенали.
Само еден повреден ама ќе биде на клупа вечер, Perreault (15g+14a).
Само он дади четири гола од осум против Флорида.
Не беше на мразот во последните две утакмици, вечер може ќе добие шанса.
Голманите :
Pavelec, GAA 2.47
Hutchinson, GAA 1.90
Hutchinson моментално е многу подобар од Pavelec, со само четири примени гола од три утакмици, последната не прими ни еден.

Уште не се потврдени голманите и на двата тима, не се знае кој ќе биде на голот вечер.
Питсбург се без неколку најдобри играчи и не гледам како би дошле до победа вечер.
Винипег пет победи по ред, без важни повреди и подобар голман. (ако бране Hutchinson)
Мотивацијата е на страна на Питсбург да ја прекинат лошата серија ама многу тешко со повредите и против ваков Винипег.

Винипег регуларно или и ОТ
Питсбург TT 3.5- или ТТ 2.5-
Ама ќе почекам да потврдат голманите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom