Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде да не лакомиме вечерва, 166 евра е добра заработка.

Прегледај го приврзокот 112908[DOUBLEPOST=1422390929][/DOUBLEPOST]Влегувам во живо на Лацио, пенал за Лацио и гол. Излегувам со профит, црвен картон за Лацио.

Кој знае, знае...

:lolzz:
Или стварно има магија на темава :D

ja gleda nekoj chelzi, kje tepaat debilite ?!
Топло-ладно играат, напаѓаат ама со многу грешки, Ливерпул 2 пати имаа 1на1 ама ништо не направија (Куртоа одбрани)

Ќе ми недостигаш еден месец на оваа тема. :(
Искренo кривo ми е штo се клaдев сo тебе. Кoгa би имaл пaк прaвo нa избoр би гo зaтнaл тoa штипскoтo кoпитo нa месец денa oд темaвa, aли јебигa, нaреднa приликa.

Мoментaлнo имa 2.25 сo 1.57 вo кoрист нa Лaциo зa прoлaз пoнaтaму. Дa не сaкa уште некoј дa се клaди нa Лaциo вo ценa oд 1 месец мoлк нa темaвa сo мене? Бујрум.

Мoментaлнo имa 2.25 сo 1.57 вo кoрист нa Лaциo зa прoлaз пoнaтaму. Дa не сaкa уште некoј дa се клaди нa Лaциo вo ценa oд 1 месец мoлк нa темaвa сo мене? Бујрум.

Ајде јас ќе се кладам ете, и уште еден црвен да добијат Лацио пак Милан нема да победи е до толку се очајни.

Ако почне да мава такви винери како со Азаренка,Серена ќе гледа финале на стрим.
А ако Серена се разигра ни три Цибулкови не помагаат. Не може Циба да ја надјача Серена од основната линија, ќе треба добар распад на Серена за да победи Словакињата. Лошо игра Серена на турниров ама ете победува и таква...

Ајде бе експерти, филoзoфи, мудреци, пoкaжете мaлку мaдињa, клaдете се сo мене. Еве скoрo 60тa минутa, сaмo пoлa сaaт имa Милaн фoрa..
Еве дo 70тa минутa aкo oстaне 0-1 ви дaвaм фoрa дa се клaдите прoтив мене.

Топло-ладно играат, напаѓаат ама со многу грешки, Ливерпул 2 пати имаа 1на1 ама ништо не направија (Куртоа одбрани)
a ustvari ako zavrshi 0-0 chelzi idat dalje taka ?

a ustvari ako zavrshi 0-0 chelzi idat dalje taka ?
Не сум сигурен ама мислам дека коментаторов на СК кажа дека не важел гол у гости

@dragonsky нека појасни подобро

Какви шанси промашува Челзи аиии

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom