Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Mamata u sred takvoto na ovie kppacka be,gnasi nepismeni,Svedska od 1.65 na 1.55 smalena , danska + od 1.90 na 1.75 . Epten gnasna drzava sme be,edno asolno nesto nema. Mama im ebam..

Sent from my iPhone using Tapatalk
арно шо кажа јас па сега рачунам јас ова шо сакам да го уплатам во копочка ми излева 5.5 коеф во плеј ин 4 коеф ќе се јавев да ми уплатат во копачка али штом е таква работата.

Mamata u sred takvoto na ovie kppacka be,gnasi nepismeni,Svedska od 1.65 na 1.55 smalena , danska + od 1.90 na 1.75 . Epten gnasna drzava sme be,edno asolno nesto nema. Mama im ebam..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Дечко Ајфон имаш ќути таму. :angel:

Петерсон над 3.5
Сигурдсон над 5.5
Калман над 2.5

бетсити

Шведска ја имам +50.5 тие се рушија во промаршување ... Германија т1+ и тие слабо мн..Белорусија ја фатив 1хендикеп.
Курац 30 гола во второ полувреме на Шведска - Полска , па повеќе шанси има да видам вонземјанин во собава ..

Последно уредено:
Што мислите за Макарова - Халеп, може да земе сет Макарова?

Изгубија од бедната Полска , не ми се верува. Ова е последен пат да го типувам овој глуп спорт. Најтежок спорт за типување е ракометот , а тоа што е само за ниско интелегентни е друг муабет.

Ебете се , одам да гледам Лила.

Швеѓаните како најголеми аматери во клучните моменти, како првпат да играат на светско, како само ги усраа 2-3 напади за да го изедначат резултатот, еден од крило шутира директно во голманот, директно во гради, па како мислиш да дадеш гол така, топката низ голманот да помине, потоа пробаа да организираат контра која им ја пресече голманот на Полска, тоа е, за Германија бев 99% убеден дека ке победи, и се мислев со која да ја врзам, гледам овде доста ја типуваа Шведска, и мене ме влечеше на нив ама јбг, инаку сабале ја имав Венус да победи со Радванска на 15евра, во третиот сет направив кеш аут на 2-1 за Венус бидејќи воопшто не изгледаше дека може да го добие мечот, само што направив кеш аут, Венус од 2-1 фуриозно до 6-1, а пред тоа изгледаше како тотално да загуби кондиција во мечот

Јас да ви го кажам уште од сега поклонот на денот и на месецов и на годинава.
Полска - Шведска 2 ( 1.60 )
?!
Шведска има тим за медал,за злато можеби,одлично склопени на секоја позиција.Полска има 1 до 2 играчи што можат да направат проблеми.
Ова може и на хендикеп да се проба има добар коефициент,за победа на Шведска сум сигурен едно 99%.

Не би ја играл,Аргентина игра натпревари со малку голови.
Браво за поклонот фала ти многу :aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom