Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пред кој натпревар да пишам? Нема врска што Челзи денес не излезе. И да излезеше ќе го тврдев истото. Да го изиграш Челзи на 1.15 треба да бидеш комплетен ретард. Треба да немаш основни познавања од математика и теорија на кладење. Не разбирам, како не ви се смачува да бидете комплетни лузери? Ве дупат во здрав мозок секој викенд, и пак ги вртите газињата. Страшна работа.

За типови од мене ќе почекаш. А и онака ќе ти бидат безвредни, ги нема Реал, Барса, Челзи и Баерн.
значи вртиш вртиш и пак во место, пак велиш дека сите ние сме глупи, не ебат во здрав мозок а не даваш доказ дека ти си различен од нас, овде скоро сите постираме типови, постираме во добивка и поплаки, од тебе немам начекано ни постирани типови, ни добитни листови ни ништо, и секогаш доаѓаш и почнуваш да ги навредуваш другите, немате поим од играње, зошто играте дупли шанси, зошто играте со 1.15 утакмици, епа колку сакаш да има Челзи коеф дома со нисколигашот Брадфорд, 1.50, немам ништо против тебе ама многу ме нервира некој кога само соли памет од страна, ок ако не ти се постира во темава типови, ама не ги омаловажувај другите нонстоп дека поим немале, дека не знам што, зашто не си покажал дека можеш да го правиш тоа, не си прикажал докази дека е точно тоа што го тврдиш

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Љеље Русите резил нека ни го позајмат Дибиров.

значи вртиш вртиш и пак во место, пак велиш дека сите ние сме глупи, не ебат во здрав мозок а не даваш доказ дека ти си различен од нас, овде скоро сите постираме типови, постираме во добивка и поплаки, од тебе немам начекано ни постирани типови, ни добитни листови ни ништо, и секогаш доаѓаш и почнуваш да ги навредуваш другите, немате поим од играње, зошто играте дупли шанси, зошто играте со 1.15 утакмици, епа колку сакаш да има Челзи коеф дома со нисколигашот Брадфорд, 1.50, немам ништо против тебе ама многу ме нервира некој кога само соли памет од страна, ок ако не ти се постира во темава типови, ама не ги омаловажувај другите нонстоп дека поим немале, дека не знам што, зашто не си покажал дека можеш да го правиш тоа, не си прикажал докази дека е точно тоа што го тврдиш

Сто пати имам ставено принт скринови со исплата. Цела среќа што опстанокот не ми зависи од твоето верување, ианку ќе беше гадно. :)

Ставро е единственот што му пркоси на комарот, клекнете сите пред Богот на коцкањето лузери едни, не бидете невоспитани

Ставро е единственот што му пркоси на комарот, клекнете сите пред Богот на коцкањето лузери едни, не бидете невоспитани

Се јави професионалниот гледач на Мундијали.

:lolzz:

Сто пати имам ставено принт скринови со исплата. Цела среќа што опстанокот не ми зависи од твоето верување, ианку ќе беше гадно. :)
ај ако сакаш дај 2-3 поста од тие кај си ставил добитни тикети

Продолженијата во бетсити се важат на кошарка или не, знае некој за сигурно ? (изиграна ми е + кошеви а заврши минус и сега играат продолжение)

Е кој кур за Реал Зарагоза на резултати светна 1-0, за по две минути да го вратат на 0-0, мајку им зликовску!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom