Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
значи вртиш вртиш и пак во место, пак велиш дека сите ние сме глупи, не ебат во здрав мозок а не даваш доказ дека ти си различен од нас, овде скоро сите постираме типови, постираме во добивка и поплаки, од тебе немам начекано ни постирани типови, ни добитни листови ни ништо, и секогаш доаѓаш и почнуваш да ги навредуваш другите, немате поим од играње, зошто играте дупли шанси, зошто играте со 1.15 утакмици, епа колку сакаш да има Челзи коеф дома со нисколигашот Брадфорд, 1.50, немам ништо против тебе ама многу ме нервира некој кога само соли памет од страна, ок ако не ти се постира во темава типови, ама не ги омаловажувај другите нонстоп дека поим немале, дека не знам што, зашто не си покажал дека можеш да го правиш тоа, не си прикажал докази дека е точно тоа што го тврдишПред кој натпревар да пишам? Нема врска што Челзи денес не излезе. И да излезеше ќе го тврдев истото. Да го изиграш Челзи на 1.15 треба да бидеш комплетен ретард. Треба да немаш основни познавања од математика и теорија на кладење. Не разбирам, како не ви се смачува да бидете комплетни лузери? Ве дупат во здрав мозок секој викенд, и пак ги вртите газињата. Страшна работа.
За типови од мене ќе почекаш. А и онака ќе ти бидат безвредни, ги нема Реал, Барса, Челзи и Баерн.
значи вртиш вртиш и пак во место, пак велиш дека сите ние сме глупи, не ебат во здрав мозок а не даваш доказ дека ти си различен од нас, овде скоро сите постираме типови, постираме во добивка и поплаки, од тебе немам начекано ни постирани типови, ни добитни листови ни ништо, и секогаш доаѓаш и почнуваш да ги навредуваш другите, немате поим од играње, зошто играте дупли шанси, зошто играте со 1.15 утакмици, епа колку сакаш да има Челзи коеф дома со нисколигашот Брадфорд, 1.50, немам ништо против тебе ама многу ме нервира некој кога само соли памет од страна, ок ако не ти се постира во темава типови, ама не ги омаловажувај другите нонстоп дека поим немале, дека не знам што, зашто не си покажал дека можеш да го правиш тоа, не си прикажал докази дека е точно тоа што го тврдиш
Ставро е единственот што му пркоси на комарот, клекнете сите пред Богот на коцкањето лузери едни, не бидете невоспитани
ај ако сакаш дај 2-3 поста од тие кај си ставил добитни тикетиСто пати имам ставено принт скринови со исплата. Цела среќа што опстанокот не ми зависи од твоето верување, ианку ќе беше гадно.![]()
Горд сум на тебеСе јави професионалниот гледач на Мундијали.
![]()
za 1 promasivГерманија 33 + 1.8 коеф на бетмаратон мислам дека на саудиска 35 ќе и закопаат ко ништо.
А бе уште не ви е Ставро на игнор а ?
Убо.
Горд сум на тебе