Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јa чекaм пoследнa Лудвигсбург кoшaркa aјдее :cuc:

А ја па се си мислам дека си братучед на Ставро :ROFLMAO:

Чешка на полувреме 21 гол а јас ја имам 30.5+,па мајку му стара не е интересно.
После резултативе од прееска, со задњи пари Карабатич 4,5+, на полувреме има 0 и исклучен е први две од второ полувреме... е тоа не е интересно :D

Штом викаш дека не се ваљда русиве до толку слаби, мислиш дека Аргентина е многу слаба ? :D
Јас би идел на Аргентина - 2H(+4.5) @ 1.43 ко многу посигурен тип ми изгледа отколку за 1 на 1.45 :)
Кога пишувам на кајгана не фаќам, ама ваљда ќе го скршиме малерот :)
Еве ви тикет со шифри од Бет Сити.
9998 - 2H(+5.5) @ 1.22 - Macedonia
9982 - 1 @ 1.18 - Spain
9981 - 1 @ 1.15 - Croatia
8365 - 2H(+5.5) @ 1.34 - Sweden
8361 - 2H(+5.5) @ 1.29 - Argentina
224 - 2 @ 1.19 - Barcelona(Фудбал)

вкупен коефициент: 3.4

Комбинација за денеска и утре, може некако за помала уплата да се искомбинира и Македонија со помал хендикеп, а бидејќи неможе утакмица и играч од таа утакмица, може место Аргентина да се додаде Атман + (1.5 има, што мислам дека е многу малце), исто и Зорман од словенците ми оди на кај +(1.5 има и он исто), интересни игри во Бет Сити дефинитивно, се мислам на еден тикет да ги пробам и Ким Андерсон +(3.5) за денеска и Зорман и Атман за утре, некако и Столе пак ме влече на кај 2.5+ исто и Мојсо може да се напраат комбинации..

Исто и Кордоба ми стои добар фикс 1H(+3.5) @ 1.34, некако мислам дека Реал треба да киксне вие 2-3 кола, а и да не киксне да не тепа над 3 гола е супер коефициент :)

Шведска ја подвлеков оти е на добар пат, ама пак има минимални шанси да не испадне :) Иначе денеска полн погодок уште утре да видиме како ќе испадне, некако највеќе страв ми е за нашите, ама да се надеваме на убаво :D

Едит: Испадна и Шведска :)

Последно уредено:
Шо биде со Лече,тмн да почнат одложија цц

Аргентинците до сега се држеа со сите и тоа поке од очекуваното јас ке ја играм Х2 2,75 коеф Русите се психи,шупак тренер кој незнам зошто не го игра Деревен и Житников а го игра Атман итн
:pivo2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom