Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Минатата утакмица го имав Екберг 4.5 или 5.5+ ама даде 3 гола, додека Андерсон даде 8, а денес го имав Андерсон 4.5+, даде 1 гол од 3 шута (ич не му се шутираше изгледа), ама затоа Екберг растури со 10 гола -.-

На тие што не им иди ракометов, баталете и гледајте си на раат, оние што го погодуваат нека си продолжат и со среќа. Јас денес мирен сум без него, си пуштив одбојка па можи ќе опали:свиркам:

Јас уште утре ракомет и утре така да ме утни за 1 2 разлика ма не погледнувам веке ракомет ке ти ебам и ти шо ги прават границите да испоцркнат

:aplauz::aplauz::bravobe:
Господе мани цигла и биди прецизен значи кој деген сум па до толку да немам срека па Џони не ми е рамен уште малку ова ми е втори пат по ред да ме утнува така вчера за 1 разлика денес за 2 утре за колку сигурно пак за 1
jas svedska minus ja cekav :D

jas svedska minus ja cekav :D
Да имав таква срека јас да ја пишав минус али не ја идиот ништо од таа ебана срека
Ако фати честито да ти се множат :D[DOUBLEPOST=1421949686][/DOUBLEPOST]Изгледа овде Шведска сите не сјебе освен Стефи

Да имав таква срека јас да ја пишав минус али не ја идиот ништо од таа ебана срека
Ако фати честито да ти се множат :D[DOUBLEPOST=1421949686][/DOUBLEPOST]Изгледа овде Шведска сите не сјебе освен Стефи
ne mi bese posledna vo igra sum :D

А кoгa ќе ми текне декa пoјдoв преескa дo клaдилницa дa ги игрaм 4 сингл нерешенo(oсвен пoлскa и фрaнцијa), имaa 10-11 квoтa у мaрбет :facepalm:

денес само ноќните ќе се фаќаат
Lilard 24 + 1.9
Knight 18.5 + 1.95
Rudy Fernandez 12.5 +1.9
Sullinger 13.5 + 2.02 koef na maraton
Errani-Wickmayer H2 (+1.5 sets) 1.75
Espanyol-Sevilla GG 1.88
Одберете од овие мене по 3 ми се искомбинирани на по 5 евра неколку комбинации :)

Шведска над 27,5 ... ебаго овоа ракомето мора само една да промашам, се друго да фанам...

Ае вака сеа да видеме од тениси,ногу добри дуели гледам:

Ерани 1 1.48
Димитров 1 1.20
Чешко дрво 1 1.20
Згодно канадско гзенце 1.25

вкупен коеф :2,66
Воа ми е главнио тикет.

Гзенцето од Канада(Бушар) под 12,5 гејма 1.72
Шведова +3,5 гејма 2,02
Диаз +6,5 1,79

вк коеф : 6,21

Портланд би требало лесно да тепа, Чикаго ми се става со хендикеп 5,5 ,ама моментално го играт најлошиот баскет од сезоната. Клиперс оќекувам да ги силуват Бруклин, -11,5 е коеф со може да мине на тикет.

Ги имам Франција т2 32.5+ и Данска 2 на 1000ка ама убеден сум дека Данска ќе ме ебе

И исто така да напоменам дека ја имам пишано на истиов тикет Полска 32.5+ ама во кладилница стигнав во 5 и 2мин така да куртулив (y)

Kaj se zatucav da gi igram putinovcive i toa 26.5:lut:..11 minuti gol nemaat dadeno.:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom