Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не го играј Under 17.5 затоа што Крис Хампфрис неверувам дека има сила да може доволно добро да го задржи, нападите ке бидат застапени под рекет токму со Милсап и Хорфорд.
Подобро изиграј го Џеф Тиг under 18.5, Џон Вол досега ја игра сезоната со најдобра одбрана.

Да резимирам.
Jeff Teague <18.5
Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers H>(-2.5)
Houston Rockets - Utah Jazz H>(-8.5)
Los Angeles Clippers - Miami Heat H>(-5.5) HT (полувреме)
Хјустон дури сега видов изиграле веќе :) не заприметив датум :(
Јас мајами да даде помалку од 95.5 ќе играм.

Хјустон дури сега видов изиграле веќе :) не заприметив датум :(
Јас мајами да даде помалку од 95.5 ќе играм.
Може, секако дека оваа сезона како навивач на Мајами, копачи ипол се, не знаат кај одат :D
Врни на пораката (ако сакаш).

Daj kazete nesto za vecerva so 300 uplata do kaj 1000 dobivka , sol gi naprev site pari vcera vkafana, me mrzi da citam analizi i statistiki da gledam zashemeten mi e mozokot :)
ps; pred 10 min stanav taka da salam ja preskoknav cela ponuda , pa dajte nesto predlozete

icera samo indiana me zaeba na over poeni da gi ebam uste 5 poeni neli mozese da padnat.. za deneska nekoj tip od nba?

Меџик, Јунaјтед пoбедa, Нaнт пoбедa, Лиoн пoбедa и Oлимпијaкoс пoбедa...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ти ги чекаш да вртат тие си примаат гол.
Ебате атлетико ебате

ГоспоТ да ги поживее овие Арука, не знам колку пати ги имам погодено. Никогаш да не испаднат од првата лига.

Ako moze nekoj da mi kaze kade moze da vidam koj e rezultatot na ovoj natprevar :
- Artego Bydgoszcz / AZS PWSZ Gorzow ( Poland Tauron Basket Women ) ..
Po greska mi e iskucana na tiket namesto drug natprevar , na Flashscore , Rezultati , Sportlife , Mozzart nema nisto , da ne znaete nekoj drug sajt kade bi mozelo da se vidi ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom