Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
1395154_969885303026272_6730536613910901818_n.jpg

не е мое лифчево
а јас да ги пишев 2+, половината ке излезеа 0-0:facepalm:
како и да е , си имат среќа децата :)
Овие 11.000 шо ги зема овој има дупло издадено, до осмо учеше со мене, од како го знам не се замара лабаво си пишува глупости или сите ќе ги стави 3+ или 2+ така без врска, најако беше кога ќе одевме во кладилница после школо од 13 машки шо беме во класот половината пишуваа спротска кога одевме во кладилница кога ќе заседнавме :icon_mrgr: после зедоа едно време да не падат, инспекција имало ова она.

Оваа игра Bx како се типува секое полувреме посебно или било крај било полувреме?

@Greg Braden - Јасно тоа за теренот - ради реда го пишав - ама не може да ме убедува некој дека се е до анализите и демек имаш 5 пара по 2 квота и нормално е да те заебе, демек ако имам 3 пара по 1.15 нема да ме рокне ?

Јас со глава тврдам дека вчера 99% од уплатените ливчиња на светско ниво ја имаа сити кец ..... исто како и арсенал завчера.

Така?

@Greg Braden - Јасно тоа за теренот - ради реда го пишав - ама не може да ме убедува некој дека се е до анализите и демек имаш 5 пара по 2 квота и нормално е да те заебе, демек ако имам 3 пара по 1.15 нема да ме рокне ?

Јас со глава тврдам дека вчера 99% од уплатените ливчиња на светско ниво ја имаа сити кец ..... исто како и арсенал завчера.

Така?
Е добро де завчера и Јуве го имаше цел свет па тепаше.

Ајде товарите ја оваа : Marco Belinelli (mild strain, right groin), Tim Duncan (rest), Manu Ginobili (rest), Patty Mills (right shoulder surgery) and Tiago Splitter (tightness, right calf) are listed as out for tonight's game at Houston.

Нека не те лажат отсуства кај Сан Антонио,јаки противници имаат тепано без Паркер,Данкан и Џинобили.Не велам дека ќе тепаат вечер али според мене не вреди да се пише на 1.35 Хјустон.Многу пати се имаат така лажено сите на отсуства на Спарс.

Клуч на темава некое време. Смирете страсти дур зачистиме и санкционираме. :)

Не следам премногу Евролига, се мислам за
Алба 1
Панатинаикос 1
Гледам Алба до сега 3 порази од кој еден тесен со Уникаха другите два со фаворитите Макаби и ЦСКА, па ми личи дека денес на домашен терен би требало конечно да победат, а за Грциве обично се јаки дома. Мислење?

еве едно дванаес-годишно чупенско ливче

Грот - Елиас +22,5 @ 1.8

и двајцата имаат одличен сервис, аустријанецов е малку подобар и поискусен играч но португалецов имаше повеќе одмор а и прв пат играат, не се знаат така да мислам дека најмалку ќе гураат до два тесни сета со тај брејк

Вигинс +9,5 @ 1.7

новајлијата во НБА имаше лош старт со поприлично лош шут но сепек успеваше да уфрли по еднаш шест и два пати осум поени но на последната против нетс експлодира со 17 и се приметува дека е поопуштен а и повеќе минути добива, според позицијата би требало да го чува Херис кој и не е некој дефанзивец така да според мене ова е поклонче и далеку посигурен тип од претходниот па кој сака може и да го синглира

од бет сити се заедно прават 3 квота

Ставре уплати ова за милион, ако не излезат ќе ти го вратам :D

Chateauroux - 2+
Tours - 2+
Ajaccio - 2+
Emmen - GG3+
MVV - GG
Almere - GG3+
Volendam - GG3+
Aberystwyth - GG

Kajgana Shop

Back