Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ст.Етјен убаво си играше и имаше шанси да си излезе типот али јбг, тоа е тоа :D Овие другите би требало да излезат за 1000че ги пуштив :D

Си излегоа... Волфсбург, Гингамп, Евертон и Бешикташ. и така...6200 ден. :cool: ем лагано, ем сигурно :icon_lol:

Иначе последните неколку кола ги пратам Франција втора лига по 7 од 8 утакмици изглеваат 2+ цела. А по 1,45 коефициент имаат. Утре мора да се проба на нив, ваљда нема да им текне да заебат... мада јас кога пробувам секогаш тогаш одмараат напаѓачите.

Вечерва ЛЕ беше дарежлива и мислам дека е греота да се поплачиме, голем процент од утакмициве си влегоја како што доликува.

дада, се си излезе и тие што бркаат голови и фаворити топ топ

Вечерва ЛЕ беше дарежлива и мислам дека е греота да се поплачиме, голем процент од утакмициве си влегоја како што доликува.
pogodil si nekoe livce pa sega iskocile golem procent , a tie so se nadenale na torino, fiorentina , vilareal,

Натпреварите секогаш си излегуваат правилно, само ние не знаеме да ги одиграме правилно.
Кој вика дека мора фаворитот да тепа кога и таму и таму се одбирани играчи...али ајде полесно ни е да јадеме гомна кога не туркаат и си правиме бајрам со умот.

nejkje da vleze i nejkje
samo fiorentina me zaeba t1 2+ ja imav

Attachments

• 10805291_977427995604811_1327062291_n.jpg
    10805291_977427995604811_1327062291_n.jpg
    53,6 KB · Прегледи: 39
капа доле мајсторе :cuc:
се гледе дека пратиш ракомет, ваљда си ракометар :D многу често погодуваш вакви типови, па и еве и Данкерк све им погоди, браво !:cuc:
Хехе,се годи по нешто...
Не сум ракометар иначе,но следам ракомет многу одамна,речиси 20 години,а со кладилниците се "дружам"речиси две децении...:гик:.
А во последно време ракометните типови се полесни за годење...и грото добитни ливчиња ми се токму со ракомет...
Фудбалот го убија од местење...
За денес,не ме чуди шо изгуби ПСЖ,премногу е потценет Данкерк од кладилниците,а Франција е лига каде нема сигурни бодови,посебно не во гости...
Доста напредна лигата оваа сезона,квалитет има доста,па допрва ќе има киксови на гигантите..
Аха да,да не заборавам.....
Поздрав до дечкото шо ме цитираше и се чудеше зошто Данкерк биле опасна екипа,ете зошто...:icon_mrgr:

Од неделата до денес секој ден ставам ситно и ме бута по една, без разлика дали ќе пишам 4, 5, 6 или 7 утакмици од сите игри..

Од неделата до денес секој ден ставам ситно и ме бута по една, без разлика дали ќе пишам 4, 5, 6 или 7 утакмици од сите игри..
и тава е успех :pos:

јебига, немаме среќа, не ни е пишано :нинџ:

и тава е успех :pos:

јебига, немаме среќа, не ни е пишано :нинџ:
Што е по трагично е тоа што немам ни коефициент над 25 да си ја вратам уплатата, све до 24,7 стигам. Некој ме има проколнато у спортскава, се почна у неделата од АЗ кога не ги тепаа Ексцелзиор.

Путинцева имаше пред овој меч 2-0 во меѓусебните со Гарсија, плус крај на сезоната, плус никаков турнир, плус никаков коефициент.
Ја па идев со контра логика. 1.43 од супер тип, добар коефициент, плус Гарсија игра дома, а и одговараат брзи подлоги. Прв сет не го гледав, на тренинг бев, ама затоа за втор стигнав. Ти се верува дека 0 винери имаше Путинцева во сетот? Не си свесен што грешеше Гарсија, све од неа зависеше, а оваа само си ги убацуваше топките во поле. Квитова гомна да јаде за Гарсија, дрво некастрено. Или у дно мрежа или у пченки ги маваше.

Ја па идев со контра логика. 1.43 од супер тип, добар коефициент, плус Гарсија игра дома, а и одговараат брзи подлоги. Прв сет не го гледав, на тренинг бев, ама затоа за втор стигнав. Ти се верува дека 0 винери имаше Путинцева во сетот? Не си свесен што грешеше Гарсија, све од неа зависеше, а оваа само си ги убацуваше топките во поле. Квитова гомна да јаде за Гарсија, дрво некастрено. Или у дно мрежа или у пченки ги маваше.

1.43 е реално добар коефициент за тој меч, без разлика на конечниот резултат. Јас го имав некаде на 1.25 и ни на крај памет не ми беше да го одиграм, најмногу заради меѓусебните дуели, кои многу значат во женскиот тенис.

1.43 е реално добар коефициент за тој меч, без разлика на конечниот резултат. Јас го имав некаде на 1.25 и ни на крај памет не ми беше да го одиграм, најмногу заради меѓусебните дуели, кои многу значат во женскиот тенис.
Епа затоа ја изиграв, али една работа имам приметено у задње време, а тоа е дека супер типот мноооогу знае да излаже. Ќе се попали човек за подобар коефициент и ќе го рокне. А вака коа ќе размислам 1.30 беше у Копачка, и реално на тој коефициент не би ја изиграл Гарсија... Јебеш га, тоа е. :D

Последно уредено од модератор:
TORINO беше очигледна со оглед на тоа што се играше на -3 степени и на замрзнат терен. Тоа е голема предност за домаќините, кои се навикнати на такви временски услови за разлика од жабарите. Ја имаше и како тип на страниве, а ја имав изиграно и јас 1х врзана со бешикташ 1. и стеауа х2.
Паок е ок тим, во грција бушат годинава и имаат солиден тим, а Фиорентина годинава се цепеници невидени. Јас овој меч го избегнав и не го играв.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom