- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.671
- Поени од реакции
- 120.004
Момци ај кажете дали можам да подигнам пари во Бет Сити во различна кладилница? Имам уплатено во Аеродром сакам во Центар да подигнам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У кој фазон ти е напишано ова? Демек МЗТ ги прават слаби а уствари добри се? Пошо ако се водиш според денешната победа ништо не значи истата, пошо Задар се ваљда најслабиот тим сезонава у Јадранска, едино Левски не знам какви се...
Ова денес беше се само кошарка не, и тоа од страна на двете екипи. Дрва невидени, па МЗТ ќе изгуби 200 разлика од Ѕвезда.
Слаб е МЗТ доста.
1.25 за зицер ли го рачунаш?Igokea-Buducnost 143.5 - 1.90
Levski-Mega Vizura 2 1.45
Francija-Makedonija 1 1.25
Ziceri na denot![]()
да.1.25 за зицер ли го рачунаш?
Момци ај кажете дали можам да подигнам пари во Бет Сити во различна кладилница? Имам уплатено во Аеродром сакам во Центар да подигнам...
Големо коцкање ти е ама ако влезиБразил-Кина одбојка жени 178,5+ досега сите утакмици што ги имам типувано на ваква граница од поени влегувале минускаИма шанси и оваа така да испадне
, ама мислам дека ќе биде тешка и неизвесна, во сама завршница е светсково и ќе има борба.
Rosemberg сефте правам со хокеј, убав коеф. Слован 2-ка на гости кај Динамо Рига, тешко ќе биде, али одиме мало јаче![]()
auuu koj se vratilIgokea-Buducnost 143.5 - 1.90
Levski-Mega Vizura 2 1.45
Francija-Makedonija 1 1.25
Ziceri na denot![]()
да не си грешка нештоauuu koj se vratilphotoshop level 99999hhahha
da mozit da go zgresiv levelotда не си грешка нешто![]()
Уште да ги уплатевАтлант - Јокерит 4.5+ Би требало да има голови со оглед на то дека Јокерит во одбрана играат слабо и примаат голови Атлант имаат скратен буџет годинава али ете ги плеснаа на СКА
СКА - Медвешчак во 10 дена ова им е трета утакмица 5-0 и 5-1 исто и овде ке биде
Динамо Рига - Слован Братислава како шо рече шо и да ја изиграш ке заебе али за коеф ке прбам 2ка пред 7 дена Слован ги победи 5-1 Рига можеби ја играат последната сезона во КХЛ немаат пари
шо е бе мафо каков фотошоп?auuu koj se vratilphotoshop level 99999hhahha
Ваљда со олаф те помешишо е бе мафо каков фотошоп?