Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Момци ај кажете дали можам да подигнам пари во Бет Сити во различна кладилница? Имам уплатено во Аеродром сакам во Центар да подигнам...

У кој фазон ти е напишано ова? Демек МЗТ ги прават слаби а уствари добри се? Пошо ако се водиш според денешната победа ништо не значи истата, пошо Задар се ваљда најслабиот тим сезонава у Јадранска, едино Левски не знам какви се...
Ова денес беше се само кошарка не, и тоа од страна на двете екипи. Дрва невидени, па МЗТ ќе изгуби 200 разлика од Ѕвезда.

Слаб е МЗТ доста.

По статистика. Ама коа го пишав ова беше уште 2/4 .

Igokea-Buducnost 143.5 - 1.90
Levski-Mega Vizura 2 1.45
Francija-Makedonija 1 1.25
Ziceri na denot ;)

Момци ај кажете дали можам да подигнам пари во Бет Сити во различна кладилница? Имам уплатено во Аеродром сакам во Центар да подигнам...

Можеш, освен ако ти е во живо, тогаш не знам.

Бразил-Кина одбојка жени 178,5+ досега сите утакмици што ги имам типувано на ваква граница од поени влегувале минуска (n) Има шанси и оваа така да испадне:rolleyes:, ама мислам дека ќе биде тешка и неизвесна, во сама завршница е светсково и ќе има борба.
Rosemberg сефте правам со хокеј, убав коеф. Слован 2-ка на гости кај Динамо Рига, тешко ќе биде, али одиме мало јаче:X3:
Големо коцкање ти е ама ако влези (y) 2.95 e многу :coffee: Мада и х2 1.73 не е малку

Атлант - Јокерит 4.5+ Би требало да има голови со оглед на то дека Јокерит во одбрана играат слабо и примаат голови Атлант имаат скратен буџет годинава али ете ги плеснаа на СКА
СКА - Медвешчак во 10 дена ова им е трета утакмица 5-0 и 5-1 исто и овде ке биде

Динамо Рига - Слован Братислава како шо рече шо и да ја изиграш ке заебе али за коеф ке прбам 2ка пред 7 дена Слован ги победи 5-1 Рига можеби ја играат последната сезона во КХЛ немаат пари
Уште да ги уплатев :tapp:

1794823_1541856566050981_6048098743117088211_n.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom