LaChupacabraLoca
jedi master
МЗТ слаби слаби , ама газат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У кој фазон ти е напишано ова? Демек МЗТ ги прават слаби а уствари добри се? Пошо ако се водиш според денешната победа ништо не значи истата, пошо Задар се ваљда најслабиот тим сезонава у Јадранска, едино Левски не знам какви се...МЗТ слаби слаби , ама газат
Реално годинава сите треба да губат од Ѕвезда по 10+ разлика ...У кој фазон ти е напишано ова? Демек МЗТ ги прават слаби а уствари добри се? Пошо ако се водиш според денешната победа ништо не значи истата, пошо Задар се ваљда најслабиот тим сезонава у Јадранска, едино Левски не знам какви се...
Ова денес беше се само кошарка не, и тоа од страна на двете екипи. Дрва невидени, па МЗТ ќе изгуби 200 разлика од Ѕвезда.
Слаб е МЗТ доста.
Ама МЗТ 200 ќе изгуби.Реално годинава сите треба да губат од Ѕвезда по 10+ разлика ...
Ајде ти објасни ми со што тоа изненадија вчера? (позитивно секако)Не го слушајте Стефан ептен е песимист кога станува збор за МЗТ ( а и општо македонски екипи)
МЗТ на пријателскиве беа очај, ама еве изненадуваат, очекувам пак како лани да завршат негде на 7мо/8мо место. Ќе имаат вака пар добри партии, пар израмнети мечеви, ама богами ќе имаат и мечеви во кој што ќе го јадат 20 разлика.
Jug vaterpolo hendikep -4.5 po 1.75 e zicer na godinat vo betcity
sega gledam ja zgolemile granicava na 5.5 po 1.85 ccc.. pred 2 sati bese 3.5 granica neznam sega dali se isplajkatАко викаш така одам со 2.000
Реално годинава сите треба да губат од Ѕвезда по 10+ разлика ...
sega gledam ja zgolemile granicava na 5.5 po 1.85 ccc.. pred 2 sati bese 3.5 granica neznam sega dali se isplajkat
Атлант - Јокерит 4.5+ Би требало да има голови со оглед на то дека Јокерит во одбрана играат слабо и примаат голови Атлант имаат скратен буџет годинава али ете ги плеснаа на СКАЗа 8ми октомври т.е утре
Атлант - Јокерит 2. ме изненадија Јокерит дома што изгубија ама мислам сега ќе тепаат а и Атлант се прилично слаби.
СКА - Медвешчак - чист 1. СКА се класи подобри и имаат страшен напад т.е најдобар во лигата, а хрвативе примаат голови така да тука можи и 4.5+ да се игра ако не и 5.5 +
Динамо Рига - Слован Братислава за оваа немам поим што би се пишала. Предност им давам на Слован ама којзнај.
За 9ти октомври
Автомобилист Јекатеринбург -Трактор - Автомобилист се последни на исток со дамо две победи мада и Трактор имаат 2 во регуларен дел и 3 во продолженија. Впрочем тука е разликата во бодовите. 4.5+
Металург Магнитогорск - Адмирал Владивосток 1. Разлика во клaси. Оваа на голови е ризична. Магнитогорск имаат јак напад со по 4 и нешто дадени по наптревар додека Адмирал примаат по 4 на натпревар па за очекување е Магнитогорск да им стегнат едно 4-5 гола. Само проблемот е што Металург имаат прејака одбрана заедно со ЦСКА најдобрите во лигата и прашање е колку ќе можат Адмирал да постигнат некој гол. Можеби 4.5 + ама можат и да не примат гол а дали ќе дадат 5 тоа не знам. Можат лагано со 3-0 или 4-0 да си тепаат. Можеби и 1-1 да се изигра
ЦСКА -Сочи 1. Исто и тука можи да се проба 1-1. За напомена како што реков ЦСКА ја има најдобрата одбрана со 17 примени на 14 утакмици додека Сочи најлошиот напад
со 14 дадени на 10 утакмици.
Лада- Барс Казан - 2ка. Доста им беа 2 победи со ред на Лада. Го реков тоа и после првата победа и баш Авангард го тепаа ама ваљда нема сега пак да тепаат