Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нече коцка поштеног човека, повторно на 2 тикети по една утакмица :facepalm:

арсенал бе бива ли до толку гомнари да бидете бе крвта скапана да ви ја ебам жиру напаѓач бил коњ невиден пред голот не знае да ја шутне топката , и тиа бешикташ онај циганот ба каква шанса промаши , да ви се посерам на фудбало шо го одиграте . 3+ па ја пишувам :mad::mad:, ке останесе усте реал 1[DOUBLEPOST=1408481631][/DOUBLEPOST]DSC05781.JPG

На едно Леверкузен Х прво со 100че, на друго Ридинг 1 со Стеауа врзани на 500 :facepalm:

џони, колку коеф вкупно имаше на 4те утакмици? нели ти е подобро една од око да пишеш 3+ ?

џони, колку коеф вкупно имаше на 4те утакмици? нели ти е подобро една од око да пишеш 3+ ?

поарно е..ете на пример некни ја пишав унион клуж 3+ и 1-1 заврши..претходно Елсфборг и 2-0 заврши..денес овие и Ридинг 2 во 2 изгуби..не играм појќе вкладилница

поарно е..ете на пример некни ја пишав унион клуж 3+ и 1-1 заврши..претходно Елсфборг и 2-0 заврши..денес овие и Ридинг 2 во 2 изгуби..не играм појќе вкладилница

Брат и ја сум малер али жими се ме тешиш со ваквиве малерства.Иначе тие 4тите колку беа вкупен коефициент?

Ок, од мене 4 сингл типови за денес:

Стеауа-Лудогорец 2-2
Наполи-Билбао 2-2
Ридинг-Хадерсфилд 2-2
Реал-Атлетико 2-2

Со среќа (y)

РИДИНГ ВИН !!!!

Наполи за малце (n)

Битно сите 4 за 100 да сте ги уплателе ќе сте фателе.

Успешен ден денеска следни типови следат после следниот пост на Џони (y)

Џони брат, и јас изгубив 500 денари заради твојот ридинг :D

Мислев нема поголем малер од мене, ама тука си ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom