Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И сеа као ќе се смета, као одложена или службена?

Void Bet ваљда
--- надополнето: 30 јануари 2014 во 21:26 ---
Void Bet ваљда

И сеа ја имам овие 20 дена земено скоро 10-15 илјади и што ќе се деси сеа нема да плаќам данок ..

Eве снимка од натпреварот, најкраток во историјата. Најинтерсно ми е на крај кога се поздравуат, замисли ги си велат 'Добра утакмица брат, добра утакмица'

Ви текнува дека пред некој ден на еден од членовите тука му дадов предлог да уплати 30 утакмици и да бара 29 од 30?

Е па ја уплатив едно такво ливче во вторникот на заебанција, претежно Англиски лиги 2+ цела или тим дава 1 или 2 гола, а имав и неколку кошарки.

Е па од тие 30, 7 ми беа одложени, а фатив 22. Една ме турна, Челзи, која ја играв 1 и т1 2+. Потенцијална добивка ми беше околу 50000 денари, но заради Челзи и одложените, ќе имам некаде добивка околу 500-ки, на 100-уплата. :D

Ако не ме мрзи утре, да најдам некаде скенер, пошто телефонот кој го користам ми е канта, нема ни кабле ни ништо, ќе го скенирам и ќе го пуштам тука на темава. :)

Indiana - Phoenix 201.5 -

Sent from my HTC One using Tapatalk

Кој бедници се Фенер,ајде собирајте парталите,и дома,не пак Евролига ќе освјувале:pos:.ама иа јсум будала што ги играмо,ко ги гледам колку са бедни:tapp:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom