Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фенер нема лесно да тепа утре, ако воопшто тепа. Милано се доста незгодни.
ЦСКА по секоја логика би требало да е чиста 2ка, оние Баерн се село без кучиња, не се знае кој пие кој плаќа, а ЦСКА со својата стабилна одбрана е лек за таквите екипи.
Олимпијакос исто треба да си тепа дома против Уникаха, немаат веќе право на киксови, особено не на домашен терен.

Се испадна како што мислев.
За утре јас лично не би летал на Кубан, ипак Партизан пред домашна публика можно е свашта да направи.

Се испадна како што мислев.
За утре јас лично не би летал на Кубан, ипак Партизан пред домашна публика можно е свашта да направи.

Za zal nemav pari inace ce gi izigrav ovie ...Mn mi se dopagja kako si igras ..dobar si navistina (y)

Za zal nemav pari inace ce gi izigrav ovie ...Mn mi se dopagja kako si igras ..dobar si navistina (y)

Добар сум брат, нема кој да ме утепа. Уште да играв како што пишувам тука арно ќе беше, иако овој пат фатив на кошарките што ги пишав. :D

Ај кој игра на нет еден тикет од тенисиве:
Нишикори 3-0
Пенг 1
овој Голубев исто треба да тепа, Гофин нема играно ич оваа сезона поради повреда
Деварман 1

И искрено не знам зошто на Клиперс му дале 3.20 коефициент, мислам дека е многу потценет во овој дуел. Јас го пуштив на ситно, чисто да не ме јаде јанза ако тепаат. :D

Добар сум брат, нема кој да ме утепа. Уште да играв како што пишувам тука арно ќе беше, иако овој пат фатив на кошарките што ги пишав. :D

Ај кој игра на нет еден тикет од тенисиве:
Нишикори 3-0
Пенг 1
овој Голубев исто треба да тепа, Гофин нема играно ич оваа сезона поради повреда
Деварман 1

И искрено не знам зошто на Клиперс му дале 3.20 коефициент, мислам дека е многу потценет во овој дуел. Јас го пуштив на ситно, чисто да не ме јаде јанза ако тепаат. :D
se prijavuvam za dzelat da ti bidam ako sakas :D

se prijavuvam za dzelat da ti bidam ako sakas :D

Иди бе учи утре полагаш :D Јас веќе магистрирав на бет 365 :P
За утре Цонга-Хјуит 1.20, не гледам како Цонга би изгубил од Хјуит на домашен терен. Французите се попалени оваа сезона, сакаат да го вратат Салатарот во своите витрини.

Каде може да се игра 29 од 30, спортлифе, копачка вилхил ?

Prv singl za denes
Granollers - Aragon -5.5 H1

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom