Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Брат како ти се гледа хокеј бе, мене многу дебилен спорт ми е тоа. :D
Иначе денес по секоја логика Фенербахче треба да е чист 1 со Панатинаикос.

Брат како ти се гледа хокеј бе, мене многу дебилен спорт ми е тоа. :D
Иначе денес по секоја логика Фенербахче треба да е чист 1 со Панатинаикос.

Хокеј си е хокеј бе :icon_mrgr:
Брза игра, борбена у пм, па и туча има...

Гледам Владивосток 0-1 :facepalm:
Да му ебам шлеперите изгледа не сакат плејоф

Ништо денеска...КХЛ се е заебано само Медвешчак за 1 ми оде...Норвешка Розенборг 1 и Шведска Модо 1Х ама кој ги ебе...вечер НХЛ 10 утакмици одам да ги ѕирнам

за денеска шо пишуам ја

фиорентина гг3+
барселона +
орландо пиратес 3+
оксер 3+
реал +
паниониос 3+

моцарт 50 денарки ситно

За утре оние што играте во Спорт Лајф да не заборавите Фиорентина-Сиена 1&T1 @1.4

Нема што посебно да се пишува за натпреварот, Фиорентина се одличен тим, а Сиена второлигаш. Плус дерби е овој натпревар па нема да има штедење, а и доста битен за Фиорентина затоа што со победа ќе оди во полуфинале на купот.
Друже има инфо за стартен состав на Фиоре вечерва?

Aquilani, Borja Valero, Bakic, Compper, Cuadrado, Fazzi, Fernandez, Ilicic, Joaquin, Lupatelli, Neto, Olivera, Pasqual, Pizarro, Rebic, Rodriguez, Roncaglia, Rosati, Ryder, Savic, Vargas, Venuti, Wolski, Yakovenko. Овие се повикани, а стартните 11 ќе се знаат околу 1 час пред натпреварот.

Најверојатно овој
Neto, Roncaglia, Gonzalo Rodriguez, Savic, Pasqual, Aquilani, Pizarro, Borja Valero, Joaquin, Cuadrado, Matri .

од вој пола дали ќе играат, слично како на Милан што се најавуваше вчера.

Не верувам целиот прв состав да ги игра, ама сигурно нема да излезе со младинци. Сепак не е Монтела глупав да дозволи да испаднат од купот кога имаат лесна препрека до полуфиналето. Плус тоа Сиена е добар тим, ама никако не може да се рамни со квалитетен прволигаш. Со полн состав мислам дека не им бегаат 4-5 гола во нивната мрежа, ама не верувам таков натпревар да биде вечер. Сепак целосно очекувам сигурна победа со барем 2 постигнати гола. Ако можеш дочекај до 1 час пред почетокот сигурно веќе ќе го има составот.

https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1705-5125730-1155

Не сум знаел дека можело од 0-3 гола да се игра, па еве денеска да си ја пробам среќата. Што значи вие се што треба да направите е останативе мој натревари да ги играте 7+ за да бидете добитни!

ljudi daj kazete nesto do kaj 4,5 koff :)
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 19:34 ---
ljudi daj kazete nesto do kaj 4,5 koff :)

Оние шо имаат онлајн акаунт во живо нека пробаат хокејов од данска Харлев да губат имаат само 3 постави ке паднат физички во следниве 2/3 а и пред ова аутсајдери беа ако имат добар коеф пукајте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom