- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
vekje igram protiv favoritite da pagjam na 1.25 neka si ebat majkata
mali koeficienti i plus kupovi, ne biva nikako , samo izbegavanje na takvi crvci koeficienti sovet od mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vekje igram protiv favoritite da pagjam na 1.25 neka si ebat majkata
Да ве советувам нешто што сите го знаете: Оваа сезона не играјте на Манчестер Јунајтед. Ептен, ептен, ептен се очајни еве до сега им ја гледав утакмицата од купот со Сандерленд и ме потсеќат на просечна италијанска екипа од долниот дел на табелата, како Киево. Не излегоја од своја половина, еден Сандерленд ги напика во шеснаесетник и си поигруваше со нив. На среќа некако, несакајќи, дадоја гол во 121 минута за изедначување.
Па и кај се видело професионални фудбалери да не можат да погодат гол од пенал и то не еднаш ами 2 пати.
Ептен се очајни, остајте ги сезонава не знаат кај тераат, не пробувајте вие да ги оправите да не се нервирате за фрлените пари![]()
Утре у 10 саат сабајле
Владивосток : Низнекамск
Владивосток се ногу блиску до плејоф, само 1 бод 2.
Покажаа сила последните неколку утакмици, ако изгубиа од Атлант и ЦСКА 1 разлика...
1 @ 1.70
4.5+ @ 1.70
Бирајте
Probajte NHL
Philadelphia Flyers - Carolina Hurricanes 5.5 + 2.10 ( bwin )
Trebase da se igra vcera ovaa utakmica , no se odlozi , Philly na poslednite 6 utakmici duri 5 pati vleze 5.5 + , Carolina vo posledniot mec protiv Tampa Bay odigra 3-5 , iako mislam deka Flyers se favoriti na ovoj mec , igrat na domasen teren , pred 1 nedela ima serija 10-0-0 doma , taka da i KEC ne e losa ideja 2.10 , srekno.
Ај ја че а типувам 5.5- и 2ка колку да ти правам малер![]()
Колку бош ден денеска бог да чува. Некој се тури од пари во Малезија.....
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 01:50 ---
http://www.rezultati.com/utakmica/AZRudres/#detalji
Е оваа ако не ја вртат, нека се отепаат