Ќебапчиња кај Дестан

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
ретко јадам кебапи имам јадено во Дестан стварно се супер

Дестан и Пчела(Осман по старо) ги прават најдобрите ќебапи ;)

Најдобрите ќебапи што сум ги јадел, дефинитивно се во Дестан, сега малку скапички се, ама најдобри се.

Aka sakas da go pocuvstvuvas vistinskiot vkus na kebapite na Destan, fino lepo le otides vo Starata Carsija i ke se kacis na prvi sprat. Bez nizok plafon, prozorce staro niz koe ke ja posmatras kaldrmata, i miris od koj nedela dena ke mirisas na kebapi, ne go biva. :):toe:

Oдлични се, секоја чест.

Баш би ме интересирало од каде им е месото што го ставаат во ќебапите, македонско, увозно?

Сите што викате закон се ќебапите, закон според вкус или според квалитетот на месото?

Баш би ме интересирало од каде им е месото што го ставаат во ќебапите, македонско, увозно?

Сите што викате закон се ќебапите, закон според вкус или според квалитетот на месото?

Абе имаат некој таен рецепт на правење ќебапи, може додаваат некој зачин или нешто.

Абе имаат некој таен рецепт на правење ќебапи, може додаваат некој зачин или нешто.

Еве и јас барам што е можно побрзо некој да ми пише што сам прави или до себе има човек што приготвува смеса за ќебапчиња, не мора на тема да пише благодарен ќе му бидам и ако ми пише и по приватна порака.

Многу се убави,само од таму јадам ќевапи.:jaj:

Со татко ми порано кога идевме на саем во скопје после тоа навратувавме кај Дестан

Јас деновиве прв пат слушнав за тоа дека во Дестан имало најубави ќебапи во Скопје мора да ги пробам чим се познати по тоа, глеам имат кај портата тоа ресторан е или само ќебапчилница? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom