Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Teшко да се организира тоа, инаку супер е идејата, ама слабо има кавадарчани тука, а и повеќето се малолетни, на Фејсбук да се пуште иницијатива мислам дека ќе има подобар фидбек акцијата.

ехх тешко еве да бидеме 10-15 кајганџии доволно е де и зошто тешко да се организира каа се сака се мозе па после че мааниме и по едно кафе:vozbud:

ja ne davam krv
ne sum budala

Значи јас и вклучително други се???

знаеш ли што значи твојата крв???

еднаш имав прилика да разговарам со пациент кој прима крвна плазма-од кавадарци е и го знам(но анонимност секако)плус тешко се прави крвната плазма и останатите продукти од крв...не си будала ако дадеш крв туку стануиш ПОЧОВЕЧЕН иај ја че одам да ја играам Сталкер Clear Sky:vozbud:а-закон е ако некој ја сака нека ме контактира

ајт после че допишам шо ми е на лоботомираниов ум:helou:

Teшко да се организира тоа, инаку супер е идејата, ама слабо има кавадарчани тука, а и повеќето се малолетни, на Фејсбук да се пуште иницијатива мислам дека ќе има подобар фидбек акцијата.

ајде да се договориме барем 10 души има со над 18 сигурно...озбилно

навистина да не ја должам има недостиг од крв,крвна плазма па нели гледаме операции се одложуваат од немање крв луѓе страдаат.

јас уште гимназија давав крв а зошто па сега да не дадам:helou:

абе не 10 5 души нека има доста се

имам една идеја,имено знаеме дека кајгана организира крводарителска акција што е добро, и хумано имаше и претходно успешни акции но како и да е многумина од нас од одредени причини не можат да бидат во скопле тој ден па кавадарчани да а наредиме ни туа истиот ден каа че дават крв у скопје и ни че даваме-нормално кајгана е македонски форум за цела македонија важи и не е важно кај че дадиме крв јас лично су крводарител ама ако не можам да отидам у ск зошто де да не ојме туа у нашата болница.

па затоа би ве прашал ако има некои заинтересирани да се договориме да питаме у болницата че кажиме дека сме кајганџии нормално-секако ова остануе опција но мислам требе да се разгледа.

Kажујте порано за вакви работи бе...5 пати имам давано до сеа, ама нешто ретко сум на темава у последно време...ПП за вакви работи другпат.

Море човеци ...!!!!! оти не гласте на темата кој од каде е гласте мајкаму да ебам само шест души има кавадарчани срамота:helou:

Море човеци ...!!!!! оти не гласте на темата кој од каде е гласте мајкаму да ебам само шест души има кавадарчани срамота:helou:

да те чуеше катица по македонски ќе речеше нема човеци туку луѓе...сеедно има социјална група.

abe kavadarcani kaj ste bre daa,se zagubime
abe daj da stavime nekoa slika od voa naseto malo i napateno gratce bar da ima da se pofalime so nesto
aj ja ako poiskopam nesto ce staam,ama stavite i vi majkamu stara ako najdite nes:vozbud:

abe kavadarcani kaj ste bre daa,se zagubime
abe daj da stavime nekoa slika od voa naseto malo i napateno gratce bar da ima da se pofalime so nesto
aj ja ako poiskopam nesto ce staam,ama stavite i vi majkamu stara ako najdite nes:vozbud:

Ajде бре нели станаваш од тоа напатените слики да го емм :vozbud:

море мамичаму дае, вечер Владо не се пропушта !!!!!
Чеиф ми е 150че шо е картата, селаци барем нема да гледам :smir:

Че ое ли некој на владо?
Мене некако ногу скапо ми е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom