Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
a da ja probas nasata tikveskata moze podobro ke ti bide oti apla se gleda deka nesto ne e u red so tebe:vozbud:

Ауууу
ТИКВЕШ-КАВАДАРЦИ всушност значи дека Тквеш е од населба Кавадарци !?!?!?

Не сум знаел, јас мислев дека е тоа име на фирма... како Долче и Габана и слично.
Еееее што се чоек нема да научи на овој форум...

Бројот на невработени во Македонија продолжува да се зголемува. Слободното време на обичниот цицач нагло расте. :)

Баце Лет, тебе барем не те мислев за вака. Не очекуев вакво нешто од тебе... Ти смета тоа шо на нашата тема си има нормален моабет? Какви сме, такви сме, кавдарчани сме. Ти ако не си чул за Кавадарци жал ми е.

Од Демир Хисар шљивка пиел бе...:pos:

И ж'та куќа има у Д.Хисар.:)
Изгледа таму му а дават да не беснее ногу...

Од Демир Хисар шљивка пиел бе...:pos:

И ж'та куќа има у Д.Хисар.:)
Изгледа таму му а дават да не беснее ногу...

Aман бе уште не можеш да се помириш со тоа што кавадарци не можам на карта да го најдам.
Е бре дете пресели се во Битола па да разговараме ко двајца граѓани.

Aман бе уште не можеш да се помириш со тоа што кавадарци не можам на карта да го најдам.
Е бре дете пресели се во Битола па да разговараме ко двајца граѓани.

А бе нашол-не нашол...не те знам, не можам да ти помогнам.:)
А тешка работа да се преселам....немате ни аеродром, ни езеро.:toe:

najverojatno kavadarci go baras vo druga drzava stom ne mozes da so najdis na kartata
ke ti preporacam da koristis google earth veruam deka ke ti bide polesno da go najdis kavadarci:vozbud:

А бе нашол-не нашол...не те знам, не можам да ти помогнам.:)
А тешка работа да се преселам....немате ни аеродром, ни езеро.:toe:
вие имате аеродром?
а за езеро вие колку шо го имате Тиквешко ние толку го имаме Стрежево...

Имаме метро
ова е врх:pos::pos::pos:

имам една идеја,имено знаеме дека кајгана организира крводарителска акција што е добро, и хумано имаше и претходно успешни акции но како и да е многумина од нас од одредени причини не можат да бидат во скопле тој ден па кавадарчани да а наредиме ни туа истиот ден каа че дават крв у скопје и ни че даваме-нормално кајгана е македонски форум за цела македонија важи и не е важно кај че дадиме крв јас лично су крводарител ама ако не можам да отидам у ск зошто де да не ојме туа у нашата болница.

па затоа би ве прашал ако има некои заинтересирани да се договориме да питаме у болницата че кажиме дека сме кајганџии нормално-секако ова остануе опција но мислам требе да се разгледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom