Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
ja ne odam na vlado,ce odam na sankot ce imalo nekoj dj od albania
eve nekoa slika od naseto malecko napateno i ubavo gratce
img0215gb.jpg

img0216e.jpg

img0231s.jpg

img0227av.jpg

img0233u.jpg

tolku dosta se
stavite vi sea nes

Убаво беше......ВРИЕШЕ народ у п.м. и ногу убаво си испеа човекот

Убаво гратче, само многу слаба ракијата ја вадат :icon_lol:.

Колку степени во просек ја вадите ракијата 40?

Просечно ја вадат на 50 но битен е квалитетот лутината не прави разлика многу мож само да ти гори на грло и да си речеш мн е јака.

но верувај има многу повеке во правење добра ракија од тоа колку степени е...:helou:

незнам кај си и дали си пробал кав ракија...дедоми ја прави мн добро на казан од кал (глина) направен...
а има и мн стара ракија повеке од 40 год,,.....ама не ја дава:vozbud:

Просечно ја вадат на 50 но битен е квалитетот лутината не прави разлика многу мож само да ти гори на грло и да си речеш мн е јака.

но верувај има многу повеке во правење добра ракија од тоа колку степени е...:helou:

незнам кај си и дали си пробал кав ракија...дедоми ја прави мн добро на казан од кал (глина) направен...
а има и мн стара ракија повеке од 40 год,,.....ама не ја дава:vozbud:
Добро на 50 ама потоа ќе легни на 48-47, ние ја вадиме 57-58 а легнува на 55. Разликата е голема се жалеа дека отров била не можеа да ја пијат (дечките од Кавадарци :icon_lol:) мене не ми претставуваше никаков проблем. Најжестока што ја имам пијано беше 65 степени ама тоа е веќе екстремно :icon_lol:.

Инаку многу добра работа е девојчињата од Кавадарци боси го гмечат грозјето, кај нас чичко ми со чизми го гмечи, виното е супер ама подобро ќе биде некоја од Кавадарци боса да го гмечи :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, со бел фустан :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Закон синоќа у К7, само ногу малку време пееше... јбг... Да не поминат уште 15 години додека да дојде пак.
За вечер некој план има или тешко? Глеам некоа забава че имало у Спејс со некое баце...

Вечер и у Спејс и на к7 че има средношколски забави........е сеа кај да одам е ударот :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom