Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja ne davam krv
ne sum budala
Teшко да се организира тоа, инаку супер е идејата, ама слабо има кавадарчани тука, а и повеќето се малолетни, на Фејсбук да се пуште иницијатива мислам дека ќе има подобар фидбек акцијата.
Денеска имаше крводарителска акција у гимназијата...
имам една идеја,имено знаеме дека кајгана организира крводарителска акција што е добро, и хумано имаше и претходно успешни акции но како и да е многумина од нас од одредени причини не можат да бидат во скопле тој ден па кавадарчани да а наредиме ни туа истиот ден каа че дават крв у скопје и ни че даваме-нормално кајгана е македонски форум за цела македонија важи и не е важно кај че дадиме крв јас лично су крводарител ама ако не можам да отидам у ск зошто де да не ојме туа у нашата болница.
па затоа би ве прашал ако има некои заинтересирани да се договориме да питаме у болницата че кажиме дека сме кајганџии нормално-секако ова остануе опција но мислам требе да се разгледа.
Teшко да се организира тоа, инаку супер е идејата, ама слабо има кавадарчани тука, а и повеќето се малолетни, на Фејсбук да се пуште иницијатива мислам дека ќе има подобар фидбек акцијата.
Море човеци ...!!!!! оти не гласте на темата кој од каде е гласте мајкаму да ебам само шест души има кавадарчани срамота:helou:
abe kavadarcani kaj ste bre daa,se zagubime
abe daj da stavime nekoa slika od voa naseto malo i napateno gratce bar da ima da se pofalime so nesto
aj ja ako poiskopam nesto ce staam,ama stavite i vi majkamu stara ako najdite nes![]()
и мене,да беше 80 или 100 ај така и така ама 150 ѓоа да го неам виденоЧе ое ли некој на владо?
Мене некако ногу скапо ми е