jasisamojas
Не ми треба титула
- Член од
- 26 ноември 2008
- Мислења
- 762
- Поени од реакции
- 423
Еве уште еден распеан хор со Две Лири
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кој прави концерти во Охрид вон сезона? Она направи шест концерти еден по друг во Скопје, а не па во Охрид во лето. Растура со новиот албум, просто кажаноДека е ептен лето, пик на сезона иначе се сомневам дека ќе го наполни антички во Охрид![]()
А кој прави концерти во Охрид вон сезона? Она направи шест концерти еден по друг во Скопје, а не па во Охрид во лето. Растура со новиот албум, просто кажано
Да, огромна метропола. Милионски град со недоволен затворен простор за правење концерти од ваков тип. Жими мајка сега што го изградија новиот театар, па таму евентуално да се адаптира за концерт. А и таму дали собира 700-800 луѓе. Во февруари месец никој не пее по стадиони, или во Борис Трајковски, кадешто и впрочем акустиката не е идеална за тие песни.Лани во Битола собра 3500 во Хераклеа но со карта од 200 денари, два концерти во Битола по 300 денари е тешко остварливо, единствено ако има многу странци тогаш во Битола. А за 6те концерти во Скопје огромен успех, од милионски град да собериш 5000 луѓе.
Акустиката во БТ е далеку од идеална за било кои песни.... или во Борис Трајковски, кадешто и впрочем акустиката не е идеална за тие песни.
Да, огромна метропола. Милионски град со недоволен затворен простор за правење концерти од ваков тип. Жими мајка сега што го изградија новиот театар, па таму евентуално да се адаптира за концерт. А и таму дали собира 700-800 луѓе. Во февруари месец никој не пее по стадиони, или во Борис Трајковски, кадешто и впрочем акустиката не е идеална за тие песни.
Искрено очекував многу повеќе од неа во Скопје бидејќи лани бев на концертот во Битола и беше прекрасно но собра исто публика во Скопје колку и во Битола, иако се работи за 10 пати поголем град. За да одржи два концерти во Битола според мене е тешко остварливо, едноставно нема толку народ во Битола, изгледа на крајот ќе има многу гратиси од Пелистерка.