Охоо..колку шо разбрав,утре ќе си иде до Мадрид..после пак назад у Барса ваљда у неделата...
Блазе му![]()
Па што ќе иде коа нема да ја даваат Реал едино ако не сменат нешто.Како и да е мала турнеја си напраи Филе..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Охоо..колку шо разбрав,утре ќе си иде до Мадрид..после пак назад у Барса ваљда у неделата...
Блазе му![]()
ни едниот ни другиот...Во секој случај оригинал им е идејата. Ама тоа „во живо“ не им требаше:smir:
Патем речено, Иван е 100 пати поинтересен од Филе. Барем според мене. Мнооогу го тупи оној Филе.
Блазе му![]()
Како бе во живо се јавува Филе од Ноу камп, а стадионот празен? 20:30 е.
4 од децава ми се другари. Ем им кажав дека ке биде смешно коа ке им ги глеам патетичните лузерски фаци на ТВ и не ми веруваа.дечињава со дресовите од Интер, бар го ислушаа прикаските на Миленко за Шкендија-Бел Камен![]()
Кај ќе ги пуштат 15 минути пред натпревар овие да снимаат за некоја емисија беОва пред саат време е сигурно, ако не и порано
![]()
МКД синдром is back again. Да, згрешивме, зашто требаше стварно да биде in live на полувреме на Рубин-Динамо, у вестите на Канал 5, ама колегите од вести одлучија дека немало потреба да има вести на полувреме ( не биле вестите програма за попунување дупки ) , и си остана графиката во живо. Пошто немаше вести, глупо беше , без никаква најава да го пуштиме во етер, па го снимивме и го пуштивме одложено.Ние во Канал 5 сме си горди на овој потфат, зашто е првпат некој од МКД да успее воопшто да влезе на ваква утакмица и да направи Унилатерал...башка еден наш камерман снимаше цело време позади еден од головите, па ќе имаме топ материјал наскоро. Филе си беше ТОП како и секогаш, и среќа што не беше у студио покрај „Интеристите“:baeh:
МКД синдром is back again. Да, згрешивме, зашто требаше стварно да биде in live на полувреме на Рубин-Динамо, у вестите на Канал 5, ама колегите од вести одлучија дека немало потреба да има вести на полувреме ( не биле вестите програма за попунување дупки ) , и си остана графиката во живо. Пошто немаше вести, глупо беше , без никаква најава да го пуштиме во етер, па го снимивме и го пуштивме одложено.Ние во Канал 5 сме си горди на овој потфат, зашто е првпат некој од МКД да успее воопшто да влезе на ваква утакмица и да направи Унилатерал...башка еден наш камерман снимаше цело време позади еден од головите, па ќе имаме топ материјал наскоро. Филе си беше ТОП како и секогаш, и среќа што не беше у студио покрај „Интеристите“:baeh:
Сакав да кажем дека не е во живо, што беше очигледно...не дека не е за пофалба тоа што го направивте. Секоја чест за тоа, не ме сфаќај погрешно.
Za tie od Strumica:
Imate kanal 5?Mene na mesto nea,edna albanska imam.![]()
Му реков на Филе, еве и тебе сега, прво како телевизија сте први и единствени до сега што вака соработувале со нас, обичните гледачи, така да батали ги тие што тоа незнаат да го ценат тоа и удираат на идете у пм ''критики'', т.е., се што е неконструктивно батали, се што е аналогно на асално склопена негативна и позитивна критика земете го во предвид, доколку сакате нормално .Не те сваќам погрешно, ама ваљда не мислеше дека сум кретен и ќе се обидам да „лажирам“ нешто , што во денешно време е многу очигледно...графичка грешка, ништо повеќе
А за анкетата за последното коло...ај да пробаме па, ама да ми ја „ганрантирате безбедноста“ - без закани молам!:nenene: