Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Конференција = комбиниран пренос ? :kesa:
Сигурно тоа е..

Мене ми се допаѓа тоа..и баш добро ќе биде да успеат да го инсталират пред последното коло :)

Браво за канал 5..најдоброто нешто што се има случено досега, барем во пренесувањето на странски натпревари е тоа што Канал 5 ги откупи правата за ЛШ и ЛЕ..

„главна утакмица“ + влезови секаде каде има шанси и голови

Така и мислев. Ако стварно тоа го направите, дефинитивно ќе бидете број 1 во Македонија. И сега сте, меѓутоа со тоа верувам дека уште повеќе ќе ги задоволите гледачите. :smir:

Алоооо имам преживеано виетнамска кујна and i live to tell the tale така да не ме плашиш :smir:

ќе има ли пренос Рома-Базел??? ако знае некој??

Во вторник на Канал 5, Марсеј - Реал, на 5+ ваљда Јувентус - Баерн.

На Јуве Баерн стадионот ке биде полу празен, шо да го пренесуваат.
Зошто полу празен кога е одлучувачки натпревар за Јувентус?
Како и да е, јас си го кажав мислењето.
Како мала споредба...
За Јувентус и Манчестер нема што да зборуваме и споредуваме. Се работи за најтрофејните екипи во своите првенства ии со голема традиција во Европа.
А Баерн е клуб со традиција, со многу повеќе фанови од Волфзбурд, кој е една просечна екипа која мислам има само 1 трофеј во Германија, оној од минатата сезона.
Секој знае што значи Баерн а што Волфзбург за германскиот како и за европскиот фудбал.

На Јуве Баерн стадионот ке биде полу празен, шо да го пренесуваат.
Од каде ваква информација бе батка?
Манчестер Јунајтед е веќе пласиран во 1/8 финале, и најверојатно ке игра со трет состав, како и со Бешикташ минатото коло, утакмицата ќе биди жива досада, Јувентус и Баерн ќе се испоколат за пласман во 1/8 финале, меѓусебно решаваат кој ќе оди понатака.

Ови е не се нормални :tapp: Нај добрата и најинтересната утакмица не ја пренесуват ставиле таму Волфсбург, Цирих кои 100% сум сигурен дека немаат фанови во Македонија :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom