Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
E oва е лошото, без репризи не иде работава, мада незнам каков договор имаат со тв правата, знам порано на МТВ мислам репризираа, не памтам добро, сеа не ми ни текнало да глеам .
Него глеав у кафич без коментатор и звук од публика а и Динамо Киев - Интер би сакал уште еднаш асално да ја изгледам :) .

На мтв даваа репризи од некоја стварно интересна утакмица(ама битно даваа), до душа и динамо киев-интер беше страшна утакмица последни 10минути,ама не ми се верува дека ке репризираат,тоа е програмската шема

Лига европа кој утакмици одат денес?

На 5+ ќе ја даваат Рома-Фулам од 7 саат, а од 9 ќе ја даваат Виљареал-Лацио.

Го нема бате Филе вечерва,дома човекот сакал на мира да си ги гледа Барселона,неможел да го издржи притисокот од фановите на Интер во студиото:pos:

Го нема бате Филе вечерва,дома човекот сакал на мира да си ги гледа Барселона,неможел да го издржи притисокот од фановите на Интер во студиото:pos:
Еве ти го филе :vozbud: Од дома :pos2::pos2::pos2:

Аиии ебате Филе ебате=)),па добро де,втор дом му е тоа:pos:
Супер ова,ме изненади,ај може ке зема и изјава од некој фудбалер.xDD

Како бе во живо се јавува Филе од Ноу камп, а стадионот празен? 20:30 е.

Како бе во живо се јавува Филе од Ноу камп, а стадионот празен? 20:30 е.

Кај ќе ги пуштат 15 минути пред натпревар овие да снимаат за некоја емисија бе :) Ова пред саат време е сигурно, ако не и порано :)

Кај ќе ги пуштат 15 минути пред натпревар овие да снимаат за некоја емисија бе :) Ова пред саат време е сигурно, ако не и порано :)

Логично.
Ама на екран пишуваше „во живо“. И водителот најави „во живо“.
Што си мислат овие бе? Не е ова „Супер Ѕвезда“ :tapp:

Во секој случај оригинал им е идејата. Ама тоа „во живо“ не им требаше :) :smir:

Патем речено, Иван е 100 пати поинтересен од Филе. Барем според мене. Мнооогу го тупи оној Филе.

Во секој случај оригинал им е идејата. Ама тоа „во живо“ не им требаше :) :smir:

Патем речено, Иван е 100 пати поинтересен од Филе. Барем според мене. Мнооогу го тупи оној Филе.

Филе кога ке се насмее од уво до уво ме нервира:tapp::tapp::tapp:

Охоо..колку шо разбрав,утре ќе си иде до Мадрид..после пак назад у Барса ваљда у неделата...:)

Блазе му :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom