Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
38881.jpg

Само ѓи извадив лепенките :)

Брао. Неам видено нешто по грдо.
Инаку Mizuno и Asics се најдобрите патики за трчање, кај нас не се познати многу, ама во странство повекето спортисти ги користат овие два бренда за џогинг/трчање. Дека се грди, грди се, ама нема подобри. Баш ме изнасмеа Suarez 7 што пишал Nike Mizuno. :)

Инаку Mizuno и Asics се најдобрите патики за трчање, кај нас не се познати многу, ама во странство повекето спортисти ги користат овие два бренда за џогинг/трчање. Дека се грди, грди се, ама нема подобри. Баш ме изнасмеа Suarez 7 што пишал Nike Mizuno. :)

Ни у темница не би трчал со нив.

пред 2 месеци зедов Рибок,ѓоа некој нов модел 3000 МКД,па задоволен сум досега....

Брао. Неам видено нешто по грдо.
епа дека се грди затоа се 6600 денари.
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 07:52 ---
хехе брат, не оти знам како се викаат, ги купив во Словенија 110 евра ми се допадна, не оти знам како се викаат на гугл пишав најк, и во барањето ги видов патиките и пишуваше Nike Mizuno затоа така пишав ;)
Ни у темница не би трчал со нив.
дека ги немаш затоа така викаш, да видеш како се удобни.

П.С. си купив нови Најк патики :)
Слика:
nike air max shoes 2010 running 2 gen gray green.jpg
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 07:54 ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom