Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
House носи такви бе браат. :)

--

adidas-ss-2010-top10-05.jpg

adidas-ss-2010-top10-06.jpg

Of course he fucking does. Adidas #WINNING

Од кај е адидасчево и шо кеш е ? :)

6.100 ама на намаление 4.900
За жал од Струмица. Каде само овде стар модел пак би го вратиле на првичната цена. Во СК постариве модели не би требало да идат преку 4.500 така да барај им во адидас топ тен модел, боја гледаш, високи. :)

Jaс патики носам само од Рибок и Најк. Сега за сега имам два пара патики,еден Најк а другиот Рибок. Ама за летово сум со план да зеам уште едни па да си менувам секоја вечер. :)

reebok-kamikaze-2010-preview-07-570x380.jpg

011738.jpg
Вакви за искачање, по центар, парк кафичи дискотеки ке мењаш на секој ден? доколку би играл баскет да, се сложувам инаку не се будали ке ти се смеат:smir:

Од кај е адидасчево и шо кеш е ? :)

6.100 ама на намаление 4.900
За жал од Струмица. Каде само овде стар модел пак би го вратиле на првичната цена. Во СК постариве модели не би требало да идат преку 4.500 така да барај им во адидас топ тен модел, боја гледаш, високи. :)

Jaс ги зедов зимата истиве од Адидас во ГТЦ шо е, околу 5000 беа ми се чинит.

Jaс ги зедов зимата истиве од Адидас во ГТЦ шо е, околу 5000 беа ми се чинит.

Изгледа јас сум ги земал по реална цена, ама само ги дигнале за колку да кажат намаление.
Им еам.. :) Жално е што пак ги вратија на 6к тука.

Инаку добри се ептен за носење, премногу меки и полни со памук, секоја вдлабнатинка на ногата ми е пополнета. Се сеќавам еднаш имав најк вакви "полни". Mи се одморија нозеве од овие за само еден месец, ме умреа претходните Converse. Како во кутии ми беа нозете. :)

Adidas, Puma (со циркони) нормално оригинал марка и патики на штикла. Патиките на штикла најмногу ги сакам.

Изгледа јас сум ги земал по реална цена, ама само ги дигнале за колку да кажат намаление.
Им еам.. :) Жално е што пак ги вратија на 6к тука.

Инаку добри се ептен за носење, премногу меки и полни со памук, секоја вдлабнатинка на ногата ми е пополнета. Се сеќавам еднаш имав најк вакви "полни". Mи се одморија нозеве од овие за само еден месец, ме умреа претходните Converse. Како во кутии ми беа нозете. :)

Тоа ми е и зборот сите тие старки патики како металците што носат се срање бидејќи немаат ниту удобност, со рамен ѓон се, тесни се во прстите плус тоа направија 1000 копии на истите. Јас на тренинг исклучиво носам патика со поширок и помасивен ѓон, неспоредливо е колку ногата помалку се замара.

Тоа ми е и зборот сите тие старки патики како металците што носат се срање бидејќи немаат ниту удобност, со рамен ѓон се, тесни се во прстите плус тоа направија 1000 копии на истите. Јас на тренинг исклучиво носам патика со поширок и помасивен ѓон, неспоредливо е колку ногата помалку се замара.

Не ги разбираш , нон-комформисти се сите мораат исти патики да носат. Oh wait... :)
Не , у право си , страшно неудобни патики се старките , поседувам пар облечен 5 пати и послe тоа одма на широка патика си се вратив.
Како и да е , свеж корисник на :
AL50SHOE_BKDGR1.jpg

Nike од битпазар 700 денари, бели со црно знакче.

Има ли македонски страни слични како онаа на dropin, мислам да имаат изложено патики со цени, различни модели итн итн.

images
моментално слични на овие носам. само зелени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom