Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
clatsop-665-3.jpg
квалитет

Имам секакви патики носено но од искуство кажувам односно пишувам дека пума патики си се пума патики..најиздржливите и најквалитетните патики си се пума и можите да ги користите за што сакате и каде сакате...на пример адидас се добри за спортски активности а најкот па се карактеристични за луксузни работи и повеќе за шетање....!

Имам секакви патики носено но од искуство кажувам односно пишувам дека пума патики си се пума патики..најиздржливите и најквалитетните патики си се пума и можите да ги користите за што сакате и каде сакате...на пример адидас се добри за спортски активности а најкот па се карактеристични за луксузни работи и повеќе за шетање....!

What he said!

И јас имам носено патики од секакви брендови ама овие пумава што ги земав од пред 2 години се чудо.
Покомфорни и поудобни патики немам носено.

Личи помеѓу патика и кондура. Модерна. Сега ќе побарам на нет и ќе видам:) Од OBJ од рамстор ги земав
--- надополнето: Jun 11, 2011 11:34 PM ---
Многу слични на овие.

http://ilike.mk/scena/moda/subcategory/vans-ss-2011/

130741354112.jpg

Дали може да се најде вакво моделче низ Македонијава? :love:
Не, никаде во МК неможеш да најдеш ваков модел
Богами, овие се прегрди дури и за нашава напатена земја.

Немам носено пума за да кажам за комфорт и издржливост, арно ама на изглед ич не ми се по кејф. Сите се воглавно ист модел со мали промени. Бар овде кај нас.
Кај адидас и најк имаш скејт, air, за тенис, ау бау... доста поголем избор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom