LaChupacabraLoca
jedi master
Лигави,дволични гомна , несигурни у себе , искомплексирани , нервозни , секаков вид на сељачана ( нешо шо у МК е тешко да се избегне ) ,а да имам муниција сега ќе си истребуваше глупи луѓе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Филозофи т.е. луѓе што се склони нешто што може да се каже со 2 збора да го тупат една недела.
зашто роман кога може у еден афоризам ама пак повеќе ќе читаат роман него еден афоризам ако е една реченица нема да ја сфатат треба да им црташ.
Е, е, овие истиве. Потапа луѓе нема да најдеш, особено ако си искочен некаде, а најлошо кога во друштвото твое ќе ти седнат. Ми се повраќа од тоа колку може животот да ти се загорчи во 5 минути поминати во муабет со нив. Тоа муабет = нивен монолог. 500 реченици исполнети со бескорисни факти (од тоа која е најниската секвоја во светот до видот плочки кои се најдени во Тимбукту) наменети да имитираат интелигенција што ја немаат. Сепак, морам да ги сместам и глупаците што ги следат измеѓу овие. Е тие се засебна сорта, знаат да бидат и подосадни и погадни од снобовите, незнаат ништо свое да кажат, измислат или спроведат и се редат позади овие и им климаат на се што ќе кажат.Имам претходно кажано, ама ќе си одговорам пак, во однос на тоа какви луѓе се почесто гледам. Не поднесувам: Циници, луѓе кои се нон-стоп саркастични и иронични, како демек они се толку интелигентни, сите други се едноставно глупави, овие ги сместувам и во категорија интелектуални снобови и исто не можам да ги поднесам. Ме нервираат луѓе без трошка самокритичност кои нон-стоп зборат за другите колку не ги бива и се вакви-такви, а не се погледнале себе да видат дека можда проблемот е во нив.
Има, има доста типови на луѓе што ме нервираат, ама од друга страна се трудам сите да ги прифатам такви какви што се, а ако не можам, едноставно се оддалечувам, затоа што горенаведените типови на луѓе ме полнат со негативна енергија.
Уф, колку ме нервираат вакви луѓе, многу се напорни и неможеш да се опуштиш во разговор со таква личност. Тие се умислени интелектуалци кој го исмејуваат „обичниот“ свет и се обидуваат да ти наметнат некои нивни „филозофии“, а се гледа дека сакаат да покажат некоја интелегенција која не ја поседуваат. Познавам такви. Глумци.Е, е, овие истиве.