Какви деца сакате да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Само да не бидат како мене. Кој ќе се расправа после со нив

Па да имаше сестра, може и неа ќе беа пренесени тие гени.
Тоа не можеш да знаеш се додека не направиш близнаци, а и тука има уште едно прашање: дали во лозата на женската има ген за близнаци.
Нема во лозата на женските од мојата фамилија, а на женската незнам :)

Гените за близнаци се пренесуваат од второ колено (пример: Ако дедо ти бил близнак, тогаш ти можеш да имаш близнаци)

Ако се пренесува преку таткото, значи цел свет ќе се близнаци :smir:
Па да де, татко ми неможе да има близнаци, ама затоа јас можам да имам :vozbud: така јас знам дека функционира второ колено :baeh:

Едно сакам,не е важно дали е машко или женско,ако се погоди на мене доста ми е.Ако има среќа среќникот што ќе го земам да се погодат на него,може еве две,ама у краен случај да се погодат на него,или барем првото да не е на мене,што е мнооогу многу тешко :devil3:

да се здрави и живи. Иначе сакам да имам 2 женски близначки и едно момче :smir:

Сакам да имам 2 деца, машко и женско.
За женското знам и име.. или Фросина или Тамара. А машкото не знам, мајката ќе одлучи :)

Дефинитивно да бидат на таткото, кој по можност би бил смирен и хармоничен човек, оти јас сум си малку по дива. Ако децата се метнат на мене....си го жалам мажот кој и да е однапред - команди ќе фрчат на сите страни. Или што би рекла баба ми - Убаво на мама, паметно на тато да биде.:)

Mene mi e sudeno bliznaci definitifno...vlecham vrski za bliznaci od site strani :D:D
sakam dve mashki...ili dve devojchinja ne znam se isto mi e :)

Па... сакам да иам 3 то дефинтиво, од кои, едното женско (и то првото), а др 2 сакам да се машки мн мн мн бесни близначиња, како ќе ги издржам незнам ама знам дек сакам да се бесни :pipi:

дедо ми е близнак така да има шанси да имам близнаци...сакам да се две машки близнаци уште едно машко и две девојчиња...и онака да урлаат низ дома да ме нервираат да скокаат по кревети да се семат и така:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom