Какви деца сакате да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Било какви само живи и здрави да са.

какви ќе даде господ најважно ми е да бидат живи и здрави сакам 2 машки па сеа:wink:

pred se zivi i zdravi pa posle kako dade gospod a inace b sakal maski 3 .

Сеедно на кого ќе личат, ама во паметот на мене ако се паднат... Обрав бостанот. :icon_conf
Види бе идиот... :icon_lol:

Три, сеедно машки/женски. Океј, лажам, не е сеедно. Неќу толку мажи по дома, али секако нема да ги исшутирам, и да се. А ако се, 4 саам. Девојче, плиз плиз плиз плиз плиз. :icon_lol:

И све на мене во памет, све! :lut: :icon_lol:

najbitno od se e da se zivi i zdravi a duri potoa da mislime za toa kakvi sakame da bidat... no sepak sto i da imam kje go sakam najmnooogu na svet.Bi sakala edno masko i dve zenski:P

Садо-мазо хаце разгалени, да не идат кај други у скут, да го тепаат татко им и другите деца за играчка и да зборат на онаков лигав бебешки јазик со глтање букви. Зен.:pipi:

Здрави да се........се друго е помалку битно

46 hromozomski, adaptivni, so dominantni nasledni osobini i po moznost so pozitiven Rh faktor.

Најпрвин да бидат живи и здрави,паметни,убави на татко :):)

Здраво,паметно и да си има свое јас и да не биди во лоши друштва

sto ke svirat piano i ke cuvaat macki doma......sto eden period od zivotot ke ziveat vo srceto na Afrika .....i ke se potrudat za da bidat humani vo svetot vo koj sto ke ziveeat....nema da go podelat svetot na relija i na bogati i siromasni ... i pred se da imaat prijateli ,drugari od sekade kaj sto e mozno...................pozdrav od ,,return of the street dog'':wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom