Каква улога имаат комјутерите во вашиот живот?

• Креатор на темата Креатор на темата Вено
  • Време на започнување Време на започнување
Голема улога, дали дека пораснав со компјутер и игра значајна улога во мојот живот, без компјутер неможам ништо да направам. И ако не ми е среден се нервирам:pos2:

Za rab poretko go koristam ama zatoa skype kajganka biljardce vesti ovo ono go koristam i navistina ne mozam bez nego opsesija mi e potocno edna osoba mi e opsesija a e povrzana so pc hihihi cun

Пааа, каква улога? Веројатно пресудна.:pos2:

Трагично, но вистинито...премногу важна улога. Но сепак, компјутер без интернет, не е тоа. Што значи, интернетот е повеќе важен од самиот компјутер.

Лично кај мене компјутерот има голема улога преку ден на него разговарам со роднини и пријатели во странство , се допишувам со другари, учам , гледам тв и филмови , играм , дизајнирам , програмирам , читам весници, а преку ноќ скоро стално е оклучен односно симнувам од интернет доколку малце анализирам ке заклучам дека компјутерот ми заменува преку 20 предмети кој се неопходни во животот така да НЕЗАМЕНЛИВ е , поради тоа користам и нотбук - мини лап топ кој ми е при рака секој ден кога сум надвор од дома...

Флипер.

Плеж деш! (како шо викаше баба ми на времето за play station)

Парчето леб го заработувам со помош на компјутеров.

па пред се забава и комуникација , мсн, кајгана, музика, фацебук....па после за на факултет, семинарски и презентаии...за слики...многу слики...и за вируси богами!!!!ама мило ми е што не сум зависна ко некои што ги познавам!!!

а во мојот живот , компјутери без границии :pos2: .... куртул неам од ова компјутерот 10 сати дено ги тепам ко ништо

каква улога имаат компјутерите?..
па оштетување очи тупење мозок..гејмање... кривење кичма..ечетера ечетера...

Јас неможам бес копјутер да живеам

Зависна улога сеа за сеа:helou:

Компјутерот ми е пола живот, последните 5 дена немав компјутер и сфатив дека животот без компјутер ми е безмислен:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom