Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Работата е да кажиш и што сакаш....

Ништо не сакам. Тоа велам. Целосно задоволен сум. Јас сум еден од ретките среќни луѓе. Среќата е внатрешна став и никогаш не може да се постигне со акумулација на предмети, бидејќи секогаш ќе сакаш уште и уште и уште...

--- надополнето ---

возилото ми е здрав, убав, топол, брз и економичен
:toe:

--- надополнето ---

возилото ми е здрав, убав, топол, брз и економичен
:toe:

Па тогаш што пишуваш на темата? Звучиш како реклама на Euroimpex. Јас ќе ти кажам дека 206-ките се крш автомобили и што напраивме сега?...

Темата си има правило... имам/сакам да имам. Држете се до правилата на игра.

добри количиња имате бе.. не се жалете !!! шо да кажам ја... имам стокец (поточно неам пошо му истече регистрација а за следна ке почека малце) а не барам многу.. една скромна мазда 6ка и ке завршиме работа...

Нели небарам многу? ама сериозно.. :)

добри количиња имате бе.. не се жалете !!! шо да кажам ја... имам стокец (поточно неам пошо му истече регистрација а за следна ке почека малце) а не барам многу.. една скромна мазда 6ка и ке завршиме работа...

Нели небарам многу? ама сериозно.. :)

Исто бацка..вчера истече регистрацијата....да ти кажам право и да купам Honda Civic ( некогааааааааааш и негдееееееееееееееееее) стокецов не го продаам( за старо железо):vozbud:

Исто бацка..вчера истече регистрацијата....да ти кажам право и да купам Honda Civic ( некогааааааааааш и негдееееееееееееееееее) стокецов не го продаам( за старо железо):vozbud:
хахаха... тука сме некаде.. уште да ми речеш дека ти е црвен стокецот или дека ти е југо скала 55ка :) а за фрлање дефинитивно НЕ !!! прва кола ми е а и во ТОП состојба е... комплетно средена фарбана лакирана ремонтирана крпена ебавана 300 чуда.. уште ентериер да средам само и супер ке си биде али моментално денар неам... па ке биде на стенд бај малку...

П.С убав избор за хондава.. мислиш на новата цивик така? :)

Неее..кај мене е "зелени гром..чује се све јачеееееееее температура мог мотора скачееееее":pos: иначе 84 та година е...во ТОП состојба е ..(таткоми автомеханичар па срамота е ако не е среден..) иначе и ја не го мењам пошо уше неам положено па си возуцкам коа одиме некаде по црни патишта...исто и кај мене у ентериеров има некој проблем....коа врне во натре ватерполо играме со тато..незнам шо е проблемов..а за хондата да..новата..

еее далеку поразлични сме... ти зелен ја црвен.. ти 84 ја 89 (тука можда близина фаќаме) а за да ми тече вода и ватерполо да играм у него НЕ.. мислев на седиштата.. малку се разлокани и тоа патосот доле е за никаде бајаги прљав а и на некои места е искинат.. како и да е да не одиме многу оф топик нека си се искажат матачиве на јајца

ваква кола имаш??????????????????? или ваква сакаш? :icon_lol:

јас кажав каква имам

а сега ќе кажам каква сакам моментално - vw jetta 2011

rendered-speculation-2011-volkswagen-jetta-gets-a-facelift.jpg

2011_new_VW_Jetta_2.jpg

2011_VW_Jetta_SportWagen_int.jpg

skromen sum

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom