Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Има вакво BMW така оставено во Аеродром во близина на стара Стела. Црна боја!

Го видов пред некој ден...го возат :))

--- надополнето ---

немам кола а ни татко ми нема имаме комбе хундај тип незнам не се ни замарам не ме интересраат коли и такви глупости а би сакал да го имам она најновото БМВ :smir:

Кое е она најновото...? :))

Моментално имам Опел Астра, а сакам паа едно Пасатче сс не би ми легнало лошо :) :) :)

Ова го имам
2i78u4k.jpg

А покрај ова, да се разбереме од кадетот не се отказувам но покрај ова би сакал и нешто вакво, бмв 850 цси не е нов модел ама е буквално најдобро технолошко остварување во своето време. А и реално може некогаш да се купи не се многу скапи и покрај тоа што се одлични.
images

bmw_1992-850CSi-008_1.jpg

--- надополнето ---

850cs_interior.jpg

Еј досега ја сакав а после темава си ја гледам како мое возио во иднина не е многу скапа од 5000 па до 12000 се движат цените во германија.
Пример видете ја оваа убавица за 9000 евра:)
линк

Супер е !

http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/260484?searchID=1388&Idx=300

За жал неможеш да го увезиш...а ако можиш..хм...25*73=1825 денари 100км :))

Таман работа, :) чисто само така ја постирав информацијата :) .Инаку колата стварно е интересна и различна на изглед од останатите производи на БМВ а за перформансите да не зборуваме. :)

На листата на посакувани коли го додавам и
bmw-1m-coupe.jpg

а што имам и што друго посакувам има негде поназад во темава.

јас сум скромен :) HONDA CIVIC .....мх мх мх се заљубив во колата :) леле пак ако е хибридна мх мх мх :))

моментално имам Матиз 2000то годиште, и астра Х од скоро време.. двете се одлични, али кога некој би ме прашал што сакам... сакам едно BMW 5 E34 (1988–1996). на срце ми лежи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom