Каква кола да купам до ХХ евра?

• Креатор на темата Креатор на темата kusi
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ти за коливе кај нас. Кликни Тука и напрај си споредба. Според она шо може на хартија да се види наравно(или на монитор:))

Фала на сите што го дадоа своето мислење. За ден-два ќе идам да земам или Yaris 1.0 или Colt 1.3.
...сепак не испадна така.
После еден долг филм во кој главните улоги ги играа: моменталното немање на лагер на коли за продавање во нашите салони и проценките за движење на цената на бензинот во иднина (плус многу други работи), пред два дена купив Aygo 1.0 со све што може да има на/во него.

...сепак не испадна така.
После еден долг филм во кој главните улоги ги играа: моменталното немање на лагер на коли за продавање во нашите салони и проценките за движење на цената на бензинот во иднина (плус многу други работи), пред два дена купив Aygo 1.0 со све што може да има на/во него.
честито нова кола и да те служи со години! убав избор за градско количе.

Дали би бил добар изборот ако земам Сеат Ибица 2000-та год. 2000 евра се движат у глобала тие што се од таа година 99/00 затоа што сум почетник , затоа што толку ми се финансиите и за да можам да ја одржавам ? Се мислам меѓу Сеат Ибица и VW Polo кое е исто толку пари oтприлика ( постариот модел ).

Дали би бил добар изборот ако земам Сеат Ибица 2000-та год. 2000 евра се движат у глобала тие што се од таа година 99/00 затоа што сум почетник , затоа што толку ми се финансиите и за да можам да ја одржавам ? Се мислам меѓу Сеат Ибица и VW Polo кое е исто толку пари oтприлика ( постариот модел ).
па подобро ибица ако е од поновиот модел отколку постарото поло
исто така мој предлог ти е корса

според мене подобра варијанта ти е полото :)
иначе не е лошо и опел тигра да земеш, на твои години за курчалок добро ке ти дојде :D

I jas bi te sovetuval za Polo 6N. Baraj 1.9SDI. Najdobri se od 1998-1999 so novata salt tabla ista so onaa od Golf IV.
Punto 1.1 od 1999 ne e los izbor
Seat mnogu skapuva i ne bi preporacal.

I jas bi te sovetuval za Polo 6N. Baraj 1.9SDI. Najdobri se od 1998-1999 so novata salt tabla ista so onaa od Golf IV.
Punto 1.1 od 1999 ne e los izbor
Seat mnogu skapuva i ne bi preporacal.
Те гледам во секоја тема ги фалиш баш твоите две коли со моторите што ги носат
а воедно секако и ги нудиш т.е. продаваш :)

Ne se moi koli. Nemam jas punto. Imam Cinquecento 900 kubika.
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 01:57 ---
Ne se moi koli. Nemam jas punto. Imam Cinquecento 900 kubika.

Дизел не верувам да најдеш таа цена.Гол бензин ќе ти троши многу.Земи си Браво за 2000 евра дизел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom