Каква фризура сте имале како мали?

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да најдам слика од дете,а не кукла,ама вака буквално ми беше само црна, со шноли со се
enhanced-buzz-7769-1368191742-16.jpg

Па едно време се фураше ова, најчесто на свадби
enhanced-buzz-6811-1366320883-2.jpg

Не можам да најдам слика од дете,а не кукла,ама вака буквално ми беше само црна, со шноли со се
enhanced-buzz-7769-1368191742-16.jpg

Па едно време се фураше ова, најчесто на свадби
enhanced-buzz-6811-1366320883-2.jpg

Боже колку ли години имаш ти :lolzz:

Секогаш ми беше до рамена права, сега имам права, долга до половината само. :D
Еднаш сакав да ми направат шишки и на 6години ми направија, никогаш повеќе, воопшто не ми стојат. :cautious:

Kapche frizura najpostuvana na vremeto,toa bese standard procedura.:lolzz: :toe:
Izlaganje od na frizer i spremen za vo vojska(drzev sreka sto pobrzo da porasne:icon_mrgr::popce:).

Џастин Бибер,па после тоа модата со четка фризура...гел еден тон...кога ќе ми текне на тие времиња,протресувам глава за да ми се тргнат мислите.

Ипак,беше боље фризура од денешнава шминкерска која ја носат денешниве кежуелци.

До 4 одделение шишка стил после од 4-5то почнав залижана да ја носам а сега класика :D
Инаку опашка, шатирање и обетка кај машко убедливо најтапа трендови, добро е што не сум бил толку „модерен“.

а ви текнува сите жути кога се правевме, хит беше тоа пред 7,8 години, од оној пабло или како се викаше од бунтовници :toe:

Од мал додека ме носеа на бербери мојте унпрофор (2ка горе и кец од страна) и залижана ко Френк Синатра ми беше фризурата.Од кога инат ме фати и се откажаа мојте да се секираат ,све бесни фризури сум имал. И сеуште имам ;)
dWp7VmkU_zA.jpg

4a15eb5f684ad573f17385184d3fc696.gif

eyebrow.jpg
13860524156567.jpg

кај и да е ми рекоа дека ке ме истераат од дома

Поголемиот дел од детството војничко фризурче.
Army-Haircuts-trends-2011.jpg
И во еден период од детството имав и нешто слично вакво (се мисли само на косата :D ).
long-hairstyles-for-men-with-thick-hair.jpg
Моментално а веке и подолг период нешто вакво најслично.
matt-damon-short-buzzed-cut-hairstyle.jpg
А се случува и вака да биде. :cool:
buzzed-haircut-v1qchet.jpg

не знам како да ги дефинирам тие, секира maybe:D сеа ја терам на страна, најубо ич не се замарам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom