Каква фризура сте имале како мали?

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Локација
Гостивар
Каква фризура имавте како деца? Долга, кратка, нокшир/тенџере/печурка, плетенки, лустер... каква?
Која фризура ви била најсмешна?
Која фризура ве терала да плачете од мака што сте ја носеле или не би сакале да ви се случела?

Некои од фризурите кои се носеле...:)

1.jpg

Јас имав опаш и малце ко на плетенка маваше, обетка на лево уво и дрес од Интер поголем од мене 1 број, исти Баџо бе, само ради него така се шишав.

Сунѓеров го памтам ко мал имаше шатирана зимзелена коса со залистоци од 45степени.
Јас стреќа што немав мерак да се шутирам... Имав еден школски што имаше нула мавнато освен шишката напред, тогаш овој бразилецот Роналдо ја водеше машката мода.

Ти си едниствениот чоек шо видел сунѓер со коса :cuc:
Фала, али стварно сум :-)
И ти си супер само не те верват овије другиве.

Јас стреќа што немав мерак да се шутирам... Имав еден школски што имаше нула мавнато освен шишката напред, тогаш овој бразилецот Роналдо ја водеше машката мода.
И ко Роналдо имав фризура, ама зато шо имав гла ко тенџере неубо ми стоеше па од дома ми наредија да се мавнам скроз нуларица. Тије беја модите, јас сакав ко мал да иам фризура ко Зидан ама од дома не ме пуштаја мојте зш стално ми викаја "Виј шубо дете си не ќе се упропатвиш ко онај ошумоглаенион" али после ова од Баџо имав скроз подога косица само ради Батистута. ФОРЦА БАТИГОЛЛ!!!

Сонував за ваква, ама не бев црнец.
4be40e398725b2.43295761frogview-gallery.jpg
[DOUBLEPOST=1419628115][/DOUBLEPOST]
Ти си едниствениот чоек шо видел сунѓер со коса :cuc:
И јас имам нешто вакво видено, само не го сликав да ви го покажам вистинското, ова ми е од пејнт.scythe_3d_model_3ds_fbx_blend_dae_846dc313-9ff2-4036-b8da-3bd41816bea3.png

Последно уредено:
giphy.gif

Дедо ми ме носеше, фризерот имаше сигурно 65 години, и мислам дека само оваа фризура знаеше да ја прави.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom