Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сунѓеров го памтам ко мал имаше шатирана зимзелена коса со залистоци од 45степени.Црна.
Ти си едниствениот чоек шо видел сунѓер со косаСунѓеров го памтам ко мал имаше шатирана зимзелена коса со залистоци од 45степени.
Јас стреќа што немав мерак да се шутирам... Имав еден школски што имаше нула мавнато освен шишката напред, тогаш овој бразилецот Роналдо ја водеше машката мода.Сунѓеров го памтам ко мал имаше шатирана зимзелена коса со залистоци од 45степени.
Фала, али стварно сумТи си едниствениот чоек шо видел сунѓер со коса![]()
И ко Роналдо имав фризура, ама зато шо имав гла ко тенџере неубо ми стоеше па од дома ми наредија да се мавнам скроз нуларица. Тије беја модите, јас сакав ко мал да иам фризура ко Зидан ама од дома не ме пуштаја мојте зш стално ми викаја "Виј шубо дете си не ќе се упропатвиш ко онај ошумоглаенион" али после ова од Баџо имав скроз подога косица само ради Батистута. ФОРЦА БАТИГОЛЛ!!!Јас стреќа што немав мерак да се шутирам... Имав еден школски што имаше нула мавнато освен шишката напред, тогаш овој бразилецот Роналдо ја водеше машката мода.
А ти си тоа на сликата? Многу убаво ти стои шишката.УНПРОФОР фризура имавме сите.