Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што е разликата мегу тие 2?
Постабилен е
Дали има проблеми со телефонијата на Telekabel во исто време кога има проблеми со интернетот?
Да ама за жал некој директно или индиректно е поврзан со Телекабел. Иако таа дотична особа не сака да го признае тоа.
Интернетов денес е тиња. Незнам дали некогаш ќе биде стабилен и брз подолг временски период.
Ova veke se slucuva nekolku pati veke, pa da ne bidam bezobrazen i da pravam raboti koj ne mi licat na godinite, taka da, koj i da e administrator za forumov, postovite ili sto i da e, te molam ne mi gi brisi postovite. Ako imas neso protiv mene, slobodno pisi mi, ima privatni poraki i kraj, a ne se pravi faca i da mi gi brises postovite. Poso nikade ne vregam ili pak pcujam i slicno. Forumov e staven za zborenje i se registrirame da ostavime svoe mislenje, a ako ste planirale samo da bide citanje, togas ne dozvoluvajte registracija.
Pozdrav
Ako on e povrzan sea toa e negova licna rabota, ne smeeme da dademe svoe mislenje i licno iskustvo i da kazeme deka e tinje telekabel, a stavena e tema za muabet. Temava e za sporeduvanje teleglupostkabel so drugite i sekoj so saka moze da pise. Ako ima pcuenje, vreganje ili sto znam tamu, neso od tie zakonite na forumite, ako postojat i takvi neka go izbrise postot ili neka go opomeni toj so pravi takvi raboti, a ne mu teknalo sea i ke brise, ajde de sto e ova Zimbabve.
Има ли некој Телекабел инсајдер тука?Ако има нека каже дали ставаат оптика или нешто слично да надградат мрежатаи дали наскоро ќе ја дигнат брзината на интернет?
Добро @bidikov, не може за се да е Телеком крив...
Но настрана проблемите, ќе има ли некоја новост од Телекабел, долго време не ги имаат променето своите пакети![]()
И да има нема да добиете информации бидејќи јасно се гледа дека на некои мрмчење им е хоби (или можеби и работна задача) ...
Значи културни дискусии околу темата се дозволени ама постојано зборење и трескање глупости не се толерира ...
Ако толку не ви чини сервисот барајте алтернатива, барем кај ТК нема договори на 24 месеци ... ако веќе сте корисници дискутирајте нормално - во спротивно има мерки со кои ќе ве санкционираат :nenene:
И да има нема да добиете информации бидејќи јасно се гледа дека на некои мрмчење им е хоби (или можеби и работна задача) ...
Значи културни дискусии околу темата се дозволени ама постојано зборење и трескање глупости не се толерира ...
Ако толку не ви чини сервисот барајте алтернатива, барем кај ТК нема договори на 24 месеци ... ако веќе сте корисници дискутирајте нормално - во спротивно има мерки со кои ќе ве санкционираат :nenene:
Сега збор два за брзината ... секогаш кога мислите дека е загушено и некој сајт не отвара добро (пример јутуб) направете спид тест до серверот на Телеком ... ако тука покаже добра бројка тогаш проблемот може да е поврзаноста на upstream провајдерите (видете во темата за АДСЛ колу се жалат на брзината исто) ...
За модемот Томсон ... прво не сум сигурен дека е модем со телефонија ... а второ од лично искуство моторолите се постабилни ... сепак треба да се проба некогаш проблемот може да е во блискиот комшилук ...
Што е ова, да неможе еден скапан Buffer да напраи на YouTube..Жива срамота сте ццц...